gregus Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 buszując po sieci wskoczyłem na jeden ze sklepów wysyłkowych z piwem i oto co znalazłem w opisie znanego nam produktu: http://www.sklep.piwaswiata.com/grand-champion-2011-p-58.html jednak autorem receptury jest Jan Krysiak z Chorzowa... czyli żyłem w błędzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Wychodzi na to, że Wena ma następnego GCH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Ktoś nie czytaty to wpisywał, na butelce jest napisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emcede Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Ale żeby od razu zrobić z niego Koelsha ?? trochę przesada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2artur2 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 W ciągu 2 lat zeszło i z koloru i z mocy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Jak to konsumentów robią w bambuko, przeleją do innych butelek i nawet etykietę zmienią, żeby piwo było w terminie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 (edytowane) A to nie jest tak, że oni robią jedno piwo, tylko naklejają inne etykiety? Wieki temu, w pewnej mleczarni w mej okolicy tak robiono z serem topionym. Edytowane 11 Stycznia 2012 przez Tomek-Pasieka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregus Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 A to nie jest tak, że oni robią jedno piwo, tylko naklejają inne etykiety? Wieki temu, w pewnej mleczarni w mej okolicy tak robiono z serem topionym. oj... tak jest na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 (edytowane) A to nie jest tak, że oni robią jedno piwo, tylko naklejają inne etykiety? Nie jest. Nie powielajmy kolejnych mitów porównywalnych do żółci bydlęcej. Edytowane 13 Stycznia 2012 przez jacer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 No tak. Mój błąd Jacer. Nie dałem stosownej emotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guma77 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 W tym samym sklepie: http://www.sklep.piwaswiata.com/pinta-wesolych-swiat-p-67.html Cena katalogowa niższa od sklepowej a klientowi wmawiają że oszczędza 5 groszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 (edytowane) nie, zobacz oszczędzasz -0,05 zł Edytowane 13 Stycznia 2012 przez Wiktor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hasintus Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 I o co ta sensacja, zwykły błąd w sklepie internetowym jakich wiele. Czy zamiast bić piane ktoś z Was zgłosił gościowi błąd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Pisałem ale cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi