przemo70 Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Jejski szuka właśnie otwieracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 A próbował ktoś 'wyjąć' zamarznięte piwo z butelki? Do pewnego momentu samo wychodzi, a później co? Czeka jak rozmarznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Tak i tak czekasz, aż z zamarzniętej bryły powstanie płyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Właśnie nalałem to piwo po powrocie z pracy tylko zapomniałem że to było jedno z serii przegazowanych i cały osad dokładnie się wymieszał czyli mętne jak cholera. W butelce było pięknie, czyściuteńkie, tzn. brak wniosków z wymrażania. Jeszcze uwaga że po 0,33l mam już ciepełko , ale jak jest -22°C to chyba dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barą Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Ostatnio zostawiłem Monachijskie jasne w samochodzie i zamarzło. Parę dni później jak je piłem było klarowne jak pozostałe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Rozsadziło kranik http://www.browar.biz/forum/showpost.php?p=1034039&postcount=125 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi