lewatywa8 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Jak w tytule,witam wszystkich, mam na imię Piotr ,jestem z Piły, od 2-3 miesięcy czytam to forum, wcześniej czytałem wino org ale że balony 5szt stoją i sie klarują to zainteresowałem się warzeniem piwa. Trzy warki zrobione ,piwo wyszło dobre,pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 (edytowane) Cześć, witaj na forum! Jest takie powiedzenie "jak cię widzą, tak cię piszą". Patrząc na Twój forumowy nick, można by je trawestować: "jak się piszesz - tak Cię widzą"... kolego lewatywa Nie żebym jakoś specjalnie wybrzydzał... Powodzenia w warzeniu! Edytowane 3 Lutego 2012 przez Porter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Witaj, powodzenia w piwowarskim świecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Witam prawie Ziomka Faktycznie nick niekiepski, ale może "ma drugie dno" Powodzenia w warzeniu. No i jeszcze rówieśnik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewatywa8 Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Login powstał kilka lat temu tak dla jaj, a potem aby pamiętać login na innych forach po prostu go już powielałem,oczywiście nie ma nic wspólnego z lewatywą itd, jest nic nieznaczący Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Cześć powodzenia w warzeniu. Oby Twoje piwa nie działały jak nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holbers Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Witam i powodzenia w warzeniu, oraz cierpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 jest nic nieznaczący Przeca to jest zdrowe! [media]http://www.youtube.com/watch?v=s0AiGHwMvi8[/media] Witam i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi