coder Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Aromat: lekko palony, czekolada, lekko owocowy, czysty, przyjemny, niezbyt mocny Piana: niska, gęsta, dość trwała Barwa: czarna, nieprzejrzyste Smak: Na piewszym planie paloność; ciekawa, złożona, wielopoziomowa, nie przytłaczająca. Lekka owocowość, wyraźny, ale nienachalny posmak chmielu, lekko cytrusowy i solidna goryczka. Goryczka: mocna, chmielowa, lekko pozostająca. Ogólnie utrzymana w ryzach i dość przyjemna. Odczucie w ustach: lekko szorstkie od palonych słodów, nagazowanie średnie, poprawne. Ogólne wrażenie: bardzo udane piwo, dobrze uwarzone, nie przegazowane, nie przegoryczkowane, czyste. Tak bym sobie właśnie wyobrażał American Stout. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Czy to jest "mój" Back in Black? Bo czuję się jakby moje dziecko właśnie zdało jakiś trudny egzamin w szkole... lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jq Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Tak Scooby_brew twoje też się cieszę ze zdanego egzaminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 (edytowane) JQ, gratulacje za dobrą robotę z warzeniem tego piwa i tak się składa że właśnie mam Back in Black w kegu, więc teraz wznoszę szklankę na Twoje zdrowie, bracie piwowarze! Edytowane 17 Lutego 2012 przez scooby_brew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi