sziszi Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Do czego właściwie to służy?? http://www.browar.biz/centrumpiwowarstwa/inne_surowce/biersol_brewferm_100_ml Czy to powoduję większy przełom?? Czy likwiduję osady gorące? Może ktoś wie o co w tym chodzi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Do czego właściwie to służy?? http://www.browar.bi...brewferm_100_ml Czy to powoduję większy przełom?? Czy likwiduję osady gorące? Może ktoś wie o co w tym chodzi?? Mogę się wypowiedzieć z praktycznego doświadczenia bo używam jak nie zapomnę dolać Tak więc różnicy nie zauważyłem, jak ma być przełom to jest i bez tego. Nie jest bardziej gwałtowny większy. Nie ma też gwarancji że w ogóle nastąpi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sziszi Opublikowano 25 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Nie, jednak na przełom to on chyba nie działa, bo dodawany jest już trochę za późno (pod koniec gotowania). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Z tym wynalazkiem to pewnie jest tak jak z mchem irlandzkim, czy go dasz, czy nie, piwo i tak się wyklaruje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darnok267 Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 (edytowane) Tak stary temat, pewnie nikt Biersol Brewferm nie stosuje. ? Edytowane 28 Września 2017 przez darnok267 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się