Skocz do zawartości

15 dni Saisona


Rekomendowane odpowiedzi

Na przełomie stycznia i lutego, prowadziłem fermentację burzliwą Saisona pod szklanym nakryciem, aby móc obserwować i fotografować jej przebieg.

Spośród wielu zdjęć wybrałem kilka i sporządziłem prezentację PowerPoint, którą zamieszczam w załączniku.

Jak teraz ktoś jest ciekawy co się dzieje w jego fermentorze, to zamiast grzebać (ryzykując zakażenie) niech obejrzy slajdy. :D

 

 

 

Edit:

Kolega Jarzyn_waleczny tutaj umieścił wersję online w Google Docs dla nie posiadających Power Pointa.

Edytowane przez Shooter
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.