Shooter Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 (edytowane) Na przełomie stycznia i lutego, prowadziłem fermentację burzliwą Saisona pod szklanym nakryciem, aby móc obserwować i fotografować jej przebieg. Spośród wielu zdjęć wybrałem kilka i sporządziłem prezentację PowerPoint, którą zamieszczam w załączniku. Jak teraz ktoś jest ciekawy co się dzieje w jego fermentorze, to zamiast grzebać (ryzykując zakażenie) niech obejrzy slajdy. Edit: Kolega Jarzyn_waleczny tutaj umieścił wersję online w Google Docs dla nie posiadających Power Pointa. Edytowane 30 Marca 2012 przez Shooter Pieron, Sojer, bubuś i 1 inny 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuś Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Super pomysł z tym szkłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczmarz Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Świetnie to wyszło, ja bym poszedł dalej i pobawił się w animację poklatkową przebiegu całej fermentacji burzliwej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Świetnie to wyszło, ja bym poszedł dalej i pobawił się w animację poklatkową przebiegu całej fermentacji burzliwej Coś takiego Tomek już kiedyś zrobił: [media] [/media] Super się to ogląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Tutaj wersja online w Google Docs dla nie posiadających Power Pointa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczmarz Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 dokladnie o to mi chodzilo niesamowicie to wyszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się