re5pect Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Witam, Jestem Andrzej i mieszkam w Będzinie. O zrobieniu piwa myślałem już dawno ale dopiero teraz się zdecydowałem po tym jak spróbowałem piwa mojego znajomego. Nie myślałem zbyt długo i wczoraj kupiełm wszystko co było mi potrzebne i zrobiłem pierwsze piwo. W sumie to się cały czas robi. Mam nadzieję że wszytko będzie pozytywnie. Zdecydowałem się na Stout bo lubię ciemne piwo, ale docelowo będę robić różne rodzaje. Pozdrawiam wszystkich i życzę wszystkigo dobrego. Na zdrowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Cześć! Wypełnij profil, ułatwi to nam komunikację. Napisz coś więcej o tej pierwszej warce. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
re5pect Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Co mogę napisać więcej? Przygotowałem wszystko wg opisu i jak na razię bulgocze sobie pomalutku Wrażenia bardzo pozytywne. Nie mogę się doczekać co z tego wyjdzie. Profil będę systematycznie uzupełniać. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Witam na forum. Samych udanych warek życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holbers Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Witam na forum. Wszystkiego dobrego. Cierpliwości i pomyślności, a przy pierwszym swoim piwie - głęboki oddech, bo ciśnienie i cała reszta się podniesie, w pozytywnym tego słowa znaczeniu Przynajmniej tak było u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi