Makaron Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Jeśli ktoś chciałby kiedyś uwarzyć dwie warki za jednym razem proponuje zapoznać się z tym artykułem. Niestety po angielsku, ale jeśli będzie zainteresowanie tym tematem coś tam streszczę w wolnej chwili. http://www.homebrewtalk.com/wiki/index.php/Parti-gyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Hmm... nie wiedziałem że wykorzystuję jakąś starą technikę warząc portera czy koźlaka i robiąc przy tym lekkiego ciemniaczka. A tak przy okazji, kto wie skąd ta nazwa Parti-gyle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się