anteks Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Wszystkie małe przesyłki (tj jeden konkurs i jedna kategoria) wysyłam przez PP - waga do 5kg, priorytet - kosztuje 14,50. Tym jednym razem postanowiłem zmieścić 4 butelki do paczki, gdzie z reguły pakowałem 3. Oczywiście musiałem przez to dać mniejszą ilość pianki i innych zabezpieczeń i niestety się zemściło. patrz post wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 (edytowane) Tak, wiem. Ale po pierwsze, takie ceny u kurierów są od niedawna - jeszcze rok czy 2 lata temu standardem było ok 20zł za taką przesyłkę kurierską. A po drugie (i w tym przypadku ważniejsze) kurier może przyjechać w godzinach 8-17 i nie wiesz o której to będzie, co wymusza to że ktoś musi być cały dzień w domu, a czasami nie jest to łatwe. Dlatego też wolę pojechać rano na pocztę i z głowy... Dla uproszczenia przyjmijmy, że do pracy paczki nie mogę zabrać. Edytowane 15 Maja 2013 przez Stasiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santa Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 (edytowane) Pianka pod panele sprawdza się doskonale. Potwierdzam, idealny materiał izolacyjny dla butelek . Dodatkowo niedrogi. Edytowane 27 Maja 2015 przez santa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi