JacekKocurek Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 No to ważne jest na jakim etapie dodają te wióry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 No przed fermentacją, a kiedyżby indziej. Droga przesłanka: problemy z fermentorami stożkowymi, gdzie gęstwa w stożku ma organiczony dostęp do piwa: http://www.piwo.org/topic/1574-fermentator-stozkowy/page__st__20?do=findComment&comment=27820 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 No przed fermentacją, a kiedyżby indziej. Droga przesłanka: problemy z fermentorami stożkowymi, gdzie gęstwa w stożku ma organiczony dostęp do piwa: http://www.piwo.org/topic/1574-fermentator-stozkowy/page__st__20?do=findComment&comment=27820 No ale co oznacza zwolnienie fermetacji i jaki dokladnie ma wplyw na piwo? Czy ten problem to nie typowa kwestia typu czas to pieniadz? Sent from my GT-I5700 using Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się