Mavgan Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Witam Nie jest to mój pierwszy post, ale pomyślałem sobie że powinienem się przedstawić. A więc: Tomasz, lat 36, zamieszkuję w Nowym Dworze Mazowieckim. Ale nie jestem rodowitym mazowszaninem. Mieszkam tu ponieważ moja żona jest stąd. Ja znowu jestem rodowitym Ślązakiem. Takim z górnego śląska. Piwo postanowiłem robić po pierwsze po obejrzeniu gdzieś w tv jak dwóch chłopaków w domu uwarzyło piwko. A po drugie większość piw dostępnych w sklepach nie nadaje się do picia, lub mam po nich mega kace . Udało mi się póki co zrobić dwie warki, obie z Brew kitów. teraz dwie są w trakcie z ekstraktów i samodzielnym chmieleniem, no i chyba niebawem przyjdzie czas na zacieranie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magneto Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Witaj i powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Cześć! Powodzenia i nie zniechęcaj się, cierpliwość to podstawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holbers Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Witam. Ze Śląska to mocne chłopy. Powodzenia. Czytaj i w razie wątpliwości pytaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mavgan Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 pytań mam mnóstwo, ale chyba najlepsza droga to próbować. próbować, próbować.... Swiaderny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Cześć! + za podejście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Cześć pozdrawiam z Górnego Śląska z Rydułtów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Witam i pozdrawiam z Knurowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Witam i pozdrawiam z Śląska Cieszyńskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi