jacer Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 oj Anteks, Anteks. Koszulki robia u nas na miejscu w fachowej wytwórni. Zamawiasz i na drugi dzień odbierasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 trzeba się tylko zdecydować na kolor, rozmiar i wzór(ale może czasy się zmieniły) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 (edytowane) #$&@%# PKP wywinęło mi numer i zlikwidowało połączenia z Wrocka do Milicza - pierwszy pociąg jest po 13.00 Mam zatem pytanie, czy nie jedzie ktoś z Wrocka/przez Wrocek/autostradą A4 od strony Legnicy i ma miejsce w aucie na kobietę 166cm/61kg + rower? Jeśli nie, to będę miała niezły kłopot (a raczej Slavoy, jak mu auto zabiorę). No, ale piwa już Jacerowi wysłałam, zatem muszę podążać ich śladem - nie dam się obgadywać za plecami Edytowane 9 Sierpnia 2012 przez Marusia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 oooo fuck. Wykrakałaś. Jadą, z Wrocławia ponad 2 godziny Zresztą, jeszcze 2 miechy, co tego czasu mogą zlikwidować ten pociąg, albo zdecyduję się jechać w piątek... zobaczymy. Może do Trzebnicy jakoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 oooo fuck. Wykrakałaś. Jadą, z Wrocławia ponad 2 godziny Zresztą, jeszcze 2 miechy, co tego czasu mogą zlikwidować ten pociąg, albo zdecyduję się jechać w piątek... zobaczymy. Może do Trzebnicy jakoś? A może pociągiem do Żmigrodu a dalej pedałowanko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaciej6 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 oooo fuck. Wykrakałaś. Jadą, z Wrocławia ponad 2 godziny Zresztą, jeszcze 2 miechy, co tego czasu mogą zlikwidować ten pociąg, albo zdecyduję się jechać w piątek... zobaczymy. Może do Trzebnicy jakoś? A może pociągiem do Żmigrodu a dalej pedałowanko? Dla chcącego nic trudnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Kuli będzie jechać koło Żmigrodu, tylko czy ma bagażnik na rower? Anteks, rozczaruje Cię. Koszulki już są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Kuli będzie jechać koło Żmigrodu, tylko czy ma bagażnik na rower? Anteks, rozczaruje Cię. Koszulki już są Świat się zmienia Ze Żmigrodu do Milicza jest żabi skok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Nooo, tylko 30km. No wiesz, ma się te znajomości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaciej6 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 skrzynka domowego i wszystkie drzwi stają otworem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
somek Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 (edytowane) Mam zatem pytanie, czy nie jedzie ktoś z Wrocka/przez Wrocek/autostradą A4 od strony Legnicy i ma miejsce w aucie na kobietę 166cm/61kg + rower? Ja z Agnieszką jedziemy z Wrocławia Planujemy wyjechać koło 7:30 - mam nadzieję, że 1,5h wystarczy, żeby dotrzeć do Milicza. Także jak Ci to pasuje to jakoś się zmieścimy w naszym niedużym aucie Edytowane 10 Sierpnia 2012 przez somek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 1,5h, spokojnie dojedziecie, to jest raptem 56km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 (edytowane) Mam zatem pytanie, czy nie jedzie ktoś z Wrocka/przez Wrocek/autostradą A4 od strony Legnicy i ma miejsce w aucie na kobietę 166cm/61kg + rower? Ja z Agnieszką jedziemy z Wrocławia Planujemy wyjechać koło 7:30 - mam nadzieję, że 1,5h wystarczy, żeby dotrzeć do Milicza. Także jak Ci to pasuje to jakoś się zmieścimy w naszym niedużym aucie Dzięki za propozycję, ale czy w Waszym małym aucie zmieści się też ROWER? Jeśli tak, to oczywiście chętnie się dopakuję Anteks, czy ja wyglądam, lub kiedykolwiek wyglądałam na sportowca? Jeżdżę rozrywkowo w celu uzyskania pragnienia na piwo Dojazd ze Żmigrodu do Milicza wykluczył by mnie z dalszej wycieczki, nie wspominając o wczesnej porze dnia (nie cierpię wczesnej pory dnia ) Edytowane 10 Sierpnia 2012 przez Marusia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuli Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Kuli będzie jechać koło Żmigrodu, tylko czy ma bagażnik na rower? Anteks, rozczaruje Cię. Koszulki już są Będę jechał przez Rawicz ok. 8.00 i Żmigród 8.15-8.20. Bagażnik mam ale muszę wiedzieć dziś do 15.00 czy zapiąć uchwyt na rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
somek Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Marusia, jakoś się załadujemy;] A uda Ci się dostać do Wrocka na 7:30? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Noo, to sprawa chyba załatwiona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 (edytowane) Jest pociąg z Wrocka przyjeżdżający do Żmigrodu 8:36. Jeśli Somek nie potwierdzi możliwości dokooptowania roweru do fury to oczywiście jestem bardzo zainteresowana - do 15 się to na pewno wyjaśni. Kuli, podaj mi proszę swój nr tel. na PW, bo po ostatniej utracie komóry do tej pory nie odzyskałam wszystkich kontaktów. Edit: Aaaaa, już się Somek wpisał - no to jadę z Somkiem:) Somek proszony o podanie numeru telefonu w celu ustalenia szczegółów - we Wrocku zanocuję, zatem oczywiście dotrę gdzie trzeba:) Edytowane 10 Sierpnia 2012 przez Marusia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaciej6 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Komu w droge, temu wrotki. Startujemy do Milicza. Do zobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Tylko się dziś nie przetrenujcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Tylko się dziś nie przetrenujcie Wypocą wszystko jutro podczas zajęć fizycznych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 No to i ja z ekipą śmigamy na milicką rybkę Do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Pierwsi dotarli, czas zaczynać. A więc Semper Bonis Patet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 oby coś zostało do jutra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 (edytowane) Jacer jest jakiś plan B na wypadek mocno niekorzystnej aury? Znaczy plan może być gut ale pogoda bee Edytowane 10 Sierpnia 2012 przez josefik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
somek Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Właśnie patrze, że jutro 15 stopni i ma popadać ;/ Całe szczęście deszcz narazie przewidywany tylko rano ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi