saylor Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Witam, Czy ktoś z braci piwowarskiej poratowałby śrutownikiem w okolicy Warszawy ? Zamówiłem zestaw do ważenia piwa i przez pomyłkę nie zaznaczyłem opcji ześrutowania - najlepiej by było z okolic Wołomina - Kobyłki. Zestaw jest przeznaczony do piwa dolnej fermentacji i liczy się każy dzień (jeśli nie godzina), mam jeszcze pomieszczenie w którym panuje odpowiadnia temperatura. Z góry dziękuje za odpowiedź. Darek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Z Wołomina masz Zgodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saylor Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Anteks, A konkrety ? Darek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuzeb Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 (edytowane) www.piwo.org/user/1932-zgoda/ Edytowane 14 Czerwca 2012 przez misiuzeb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saylor Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Thx. Darek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi