anteks Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 (edytowane) w praktikerze widziałem wiadra 10l "malarskie" ale z oznaczeniem dla spożywki - bez pokrywki! cena 5.99PLN W liroju dekle do nabycia osobno. Używam takich(do wody, słodu i jak cos się nie zmieści do fermentora głównego) Edytowane 2 Listopada 2012 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 w praktikerze widziałem wiadra 10l "malarskie" ale z oznaczeniem dla spożywki - bez pokrywki! cena 5.99PLN W liroju dekle do nabycia osobno. Używam takich(do wody, słodu i jak cos się nie zmieści do fermentora głównego) W castoramie też. Wiadra i dekle osobno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizmak666 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 w praktikerze widziałem wiadra 10l "malarskie" ale z oznaczeniem dla spożywki - bez pokrywki! cena 5.99PLN W liroju dekle do nabycia osobno. Używam takich(do wody, słodu i jak cos się nie zmieści do fermentora głównego) W castoramie też. Wiadra i dekle osobno. Z Obi-Wan Kenobi te pomarańczowe 10l też dają radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prusak Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 (edytowane) W castoramie też. Wiadra i dekle osobno.U mnie tylko wiadra i do tego 15l (choć miarka na 10l się kończy), pokryw brak niestety.Szukam z pokrywami bo mi się myszy do słodów dobrały... Edytowane 8 Listopada 2012 przez prusak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi