Swiaderny Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 (edytowane) Czyli Stara Warszawska 19? Będzie gdzie usiąść w piątek? Edytowane 22 Listopada 2012 przez Swiaderny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość patpul Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Mnie tam bardzo dawno nie było (o ile w ogóle o tej porze zaglądałem), więc ten post jest kompletnie zbędny i nie mam pojęcia, po co go piszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dino Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Ja może bym dojechał o 20:00 do Starej Warszawskiej. Trzeba zrobić rezerwację i miejsce będzie Piłem ostatnio z Bogdanem Portera i Stouta od Czarnego. Stout był super. Piłem też Tęsknotę za Kormoranami od Świdra - pyszne. Grodzisz od Andrzeja niestety nienagazowany więc wypadł słabo. Pils z Browaru Parowego średni, ale jak na pierwsze piwo to i tak nieźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Mnie tam bardzo dawno nie było (o ile w ogóle o tej porze zaglądałem), więc ten post jest kompletnie zbędny i nie mam pojęcia, po co go piszę Czyli że będziesz czy nie? Bo lokal można zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Piłem też Tęsknotę za Kormoranami od Świdra - pyszne. Cieszy mnie to! Chyba zbyt krytyczny jestem w ocenie swoich wyrobów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość patpul Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Czyli że będziesz czy nie? Bo lokal można zmienić Będę, pewnie, że będę Mnie tam akurat SW nie przeszkadza. Jedynie zaznaczyłem, że nie mam pojęcia, co z miejscami, bo bardzo rzadko tam bywam, szczególnie wieczorową porą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Już powoli się klaruje ile mam tego piwa do Olsztyna zabrać Czyli że będziesz czy nie? Bo lokal można zmienić Będę, pewnie, że będę Mnie tam akurat SW nie przeszkadza. Jedynie zaznaczyłem, że nie mam pojęcia, co z miejscami, bo bardzo rzadko tam bywam, szczególnie wieczorową porą No to gitara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmczarny Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Ok, to w takim razie ja się rozejrzę za rezerwacją stolika w SW na 19. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrace Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Kurde niestety dopiero zajrzałem, a już plany mam. Możne następnym razem się uda, a przypadkiem nie miało być spotkania przed świętami jakoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Kurde niestety dopiero zajrzałem, a już plany mam. Możne następnym razem się uda, a przypadkiem nie miało być spotkania przed świętami jakoś? Ja jestem zdania że zawsze jest dobry powód żeby piwa się napić w dobrym towarzystwie Można i coś przed świętami skręcić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dabeer Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 (edytowane) Zupełnym przypadkiem i ja się załapałem na to spotkanie (bo gdzież można być w piątek wieczorem jak nie na Warszawskiej :-). Po krótkiej rozmowie zostałem obdarowany przez swiadernego, pmczarnego i patpula ichnimi wyrobami. Miło było nawiązać kontakt, mam nadzieję że przy kolejnym spotkaniu uda mi się zrewanżować czymś moim. A recenzje z prezentów zamieszczę na forum. Edytowane 24 Listopada 2012 przez dabeer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dino Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Panowie poratujcie. Ma ktoś jakieś angielskie (np. Fuggles albo East Kent Golding) lub/i amerykańskie chmiele? Odwdzięczę się piwem/słodem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmczarny Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Panowie poratujcie. Ma ktoś jakieś angielskie (np. Fuggles albo East Kent Golding) lub/i amerykańskie chmiele? Odwdzięczę się piwem/słodem. Mam 80g East Kent Golding, 100g Chinook i 100g Willamette. Jak coś to wal na prv. Dino 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Nareszcie do domu dotarłem. Spotkanie pozytywne! Tylko po tych wszystkich bockach i porterach ciężko wstawało mi się dnia następnego na rozdanie dyplomów Dzięki Chłopaki za spotkanie i do następnego razu (mam nadzieję, że w liczniejszym składzie). O piwach napiszę coś jak zdegustuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmczarny Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 To jak proszę Kolegów, robimy jakieś spotkanko przed świętami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dino Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Możemy się spotkać jutro (sobota) w piwiarni warki na starym mieście. Będę z Andrzejem 'promował' Grand Championa - wędzonego koźlaka. (19-21:00). Albo w przyszły tygodniu - odleglejszy termin może bardziej pasować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmczarny Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Ja byłbym raczej za przyszłym tygodniem, może ktoś jeszcze się odezwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość patpul Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Sobota odpada. Wybieram się do Polski stolicy Dżemu kosztować w Stodole. Ale następny weekend wykluczony nie jest;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrace Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Mi następny weekend odpada jadę już w czwartek żeby trochę piwa naważyć bo mam już zaległości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazimierz_W Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Panowie ja mam jeszcze 5l Harcerskiego z Festiwalu w beczce. Można by się umówić i je zrobić. Pytanie najtrudniejsze tylko kiedy i gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmczarny Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Tak coś podejrzewam, że przed świętami nie uda się za bardzo zgromadzić ekipy... Może lepiej zastanowić się nad jakimś terminem styczniowym, dajmy na to 11-12 stycznia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dabeer Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 może po świętach ale przed nowym rokiem? na przykład piątek 28-ego, albo sobota 29-tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmczarny Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 No zobaczymy, czy ktoś się jeszcze zadeklaruje, bo w sumie też pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dino Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 29go pasuje wstępnie. Mam 5l witbiera do rozpicia + kilka gatunków w butelkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmczarny Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Tak coś wychodzi, że bardziej wskazane byłoby spotkanie u kogoś w domu niż w lokalu Jak coś 29 też mi pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi