wyvern Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Witam, przez pomyłkę zamówiłem w sklepie nieśrutowane słody. Śrutować nie mam czym, pomoże ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciafu1 Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Może jeszcze dałoby się sprawę odkręcić i pomógłby telefon do sklepu, w którym kupowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronin Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Od biedy masz we Wrocławiu na Ostrowskiego sklep piwowarski Twój Browar może tam by ci za dobre piwko słód ześrutowali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 20 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Z TB kupowałem Tylko głowy nie chciałem sklepowi zawracać, pierwsza moja warka była uwarzona praktycznie przez telefon z nimi kamil80 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Wracam w poniedziałek do Wrocka, mogę ci ześrutować, jeżeli jeszcze potrzebujesz. Daj znać na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi