Skocz do zawartości

Melasa do Portera.


Jacenty

Rekomendowane odpowiedzi

Nie mam żadnych doświadczeń z melasą. Warzę Portera Bałtyckiego, mam zamiar jej użyć. Wiem, że spowodować może wzmocnienie złożoności smaku, ale co poza tym? I ile jej dodać na warkę 20-litrową? Pod koniec gotowania?

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.