Pierre Celis Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Właśnie ukazał się letni numer magazynu ''Piwowar'', a w nim mój artykuł pt. ''Hefe-weizen – piwo o smaku lata''. Znalazł się tam przepis na pyszną, delikatną pizzę z grillowaną cukinią, karmelizowanymi cebulkami i bryndzą. Czytaj całość na blogu autora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się