drozd Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 (edytowane) Witam! Od kilku dni jestem zarejestrowanym użytkownikiem, wczoraj nastawiłem pierwszą warkę, więc wypadałby sie przedstawić i przywitać. Nazywam sie Andrzej i jak mozna się domyśleć z tytułu wątku mieszkam w Chorzowie. Mam nadzieję że z Wasza pomocą i dzięki własnemu zaangażowaniu uda mi się co nie co uwarzyć. Póki co pilnie czytam i się uczę... Edytowane 16 Sierpnia 2012 przez drozd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samael Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Witaj Andrzej Powodzenia w warzeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marbelka Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Siemanko! Zacierałeś?Cieszyć się ,że w regionie rośnie siła żeby sklepów przybywało-kaj kupujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olgierd Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Witaj Andrzej Tylko udanych warek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Witam na forum Śląsk rośnie w siłę. Pozdrowienia ze Śląska Cieszyńskiego!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bastisz Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Witaj,no to zaczynamy podobnie w jednym czasie życzę powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Powitać kolejnego Śląskiego piwowara ps Ze strachem otwieram lodówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pogonowiak Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Witam! Życzę samych sukcesów w warzeniu !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drozd Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Dzikękuję wszystkim za słowa wsparcia, cieszę się że dołączyłem do tak zacnej ekipy Póki co jeszcze nie zacierałem, w tej chwili warzę przy pomocy brewkita. Razem z zestawem startowym kupiłem dwa brewkity (czego teraz troszke żałuję, mogłem odpuścić tego drugiego i od razu kupic surowce do zacierania), po nich biorę się za zacieranie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Browar Śląski Emigrant wita krajana z sąsiedniego miasta ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi