AndrzejKu Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Witam Planuje weekendowy wyjazd wraz z rodzinką w Bieszczdy (2+1). Ostatni maraton w pracy mnie "troszkę" zmęczył a przecież trzeba nabrać sił przed nowym sezonem piwowarskim Może ktoś mi polecić jakieś miłe, spokojne i niedrogie miejsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Można spróbować tutaj: http://www.wetlinapttk.pl/index.html ale nie byłem kilka lat, więc nie wiem jak to obecnie wygląda. Dobra lokalizacja, jeżeli chodzi o wyjścia na szlaki. Na miejscu można też coś zjejść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zapytaj Janusza. www.demkowicz.pl Magda i Janusz Demkowicz Orelec 6a 38-623 Uherce Mineralne tel. 0 606 677 198 tel. 0 694 798 651 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędruś Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 polecam Cisną tel do informacji turystycznej 13 46 86465. Cisna ma ponad 2,5 tys miejsc noclegowych, pensjonat Helena 502 573 061 właściciel p,Tadeusz jest też przewodnikiem.Wetlina PTTK polecam średnio standart z przed lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagar Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Nie wiem jak z cenami teraz ale miejsce rewelka, http://chatawedrowca.pl/ super jedzenie, lokalizacja, a naleśniki z jagodami ponoć najlepsze w Bieszczadach :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 6 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Padło na Orelec. Wyjazd jutro rano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi