Capone Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Witam wszystkich. Na stare lata zachciało mi się eksperymentów (choć na stare to za dużo powiedziane - mam dopiero 38 wiosen, a już emeryt). W związku z tym, że siedzę w domu i mi się nudi ppostanowiłem pobawić się w warzenie piwa. Z góry dziękuję za wszelkie cenne rady i pomocną dłoń na stacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Witamy na forum . Uzupełnij profil bo może mieszkasz gdzieś blisko jakiegoś domowego piwowara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość franc Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Witaj ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronin Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Witaj na forum. Uzupełnij profil jak Lusterko radzi. I powodzenia w warzeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pogonowiak Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Witaj Capone!!! Powodzenia w warzeniu !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capone Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 No to uzupełniłem profil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaszpe Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Witam Poznaniaka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyncio Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Samych udanych warek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi