panszpik Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 (edytowane) Już jakiś czas temu udało nam się zorganizować 10% zniżkę dla zlotowiczów w pierogarni mieszczącej się 100 m od miejsca zlotu (przed konkursem wypada coś zjeść ), dziś doszły kolejne: cztery hostele mieszczące się w obrębie toruńskiej Starówki (w tym trzy w promieniu 300 m od Krajiny Piva) zgodziły się na zniżki na noclegi Więcej informacji: http://zlotpiwowarow...z-angel-hostel/ Edytowane 12 Listopada 2012 przez panszpik AgaL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Preis Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Ja będę oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Preis Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Swoją drogą - właśnie ruszyła rejestracja dla chętnych - palec pod budkę bo za minutkę...liczba ograniczona http://zlotpiwowarow.org/2012/11/16/opaski-zlotowe-juz-dostepne/ panszpik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek Opublikowano 17 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Milo mi poinformowac ze na zlocie pojawi sie kolega joosefik oraz Bielok. Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 panszpik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panszpik Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 News z liniii frontu: przez stronę (http://zlotpiwowarow.org/2012/11/16/opaski-zlotowe-juz-dostepne/) zarezerwowano już 18 opasek, w Krajinie poszło 5. A nie minęła nawet doba od startu rezerwacji dla przyjezdnych oraz zaniesienia części opasek do pubu. Goście chyba dopiszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Milo mi poinformowac ze na zlocie pojawi sie kolega joosefik oraz Bielok. Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 Tak, ale to będzie podróż służbowa. Przyjedziemy sprawdzić czy to spotkanie, zlot czy może festiwal. bielok i anteks 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek Opublikowano 17 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Na pewno nie będzie to festiwal... To debiut zobaczymy jak wypadnie i wszystkie ewentualne uwagi i sugestie przyjmiemy z pokorą Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 (edytowane) Milo mi poinformowac ze na zlocie pojawi sie kolega joosefik oraz Bielok. Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 Tak, ale to będzie podróż służbowa. Przyjedziemy sprawdzić czy to spotkanie, zlot czy może festiwal. Taka komisja ds. Opracowania Nazewnictwa Edytowane 18 Listopada 2012 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Cześć. Wiadomość o moim przybyciu jest nieco przedwczesna ... nie znam całęgo grafiku na pamięć, a z urlopami cienko Zrobię co mogę żeby przyjechać. Ale jak już się z Josefikiem dokulamy to prosimy o rozmarzneta Wisłę, zimne piwa, i swojską atmosfere ;-) Do komisji się żadnej nie pisałem ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Cześć Na pewno nie będzie to festiwal... To debiut zobaczymy jak wypadnie i wszystkie ewentualne uwagi i sugestie przyjmiemy z pokorą Żeby nie było wątpliwości od razu napisze że łatwo mnie skorumpować ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Cześć. Wiadomość o moim przybyciu jest nieco przedwczesna ... nie znam całęgo grafiku na pamięć, a z urlopami cienko Zrobię co mogę żeby przyjechać. Ale jak już się z Josefikiem dokulamy to prosimy o rozmarzneta Wisłę, zimne piwa, i swojską atmosfere ;-) Do komisji się żadnej nie pisałem ;-) Wisły ci nie obiecam że będzie rozmarznięta ale zimne piwko i swojską atmosferę w ciemno mogę obiecać.... Zresztą od ilości piw dostępnych w KP głowa rozboli i to też mogę obiecać.... Klimacik lokalu jest naprawdę świetny zobaczycie jak się dokulacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Czesć. Niestety własnie dostalem grafik na grudzień, 16 o 6:00 muszę być w pracy :-( Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diebels KattowitzerBrauhau Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Niestety nie przyjadę w tym terminie ,mam mamę w szpitalu ,nie dam rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Ja się zjawie na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panszpik Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Przygotowania do zlotu właściwie na ukończeniu, część piw już chłodzi się w Krajinie, nagrody na miejscu... W konkursie ostatecznie wystartują 22 piwa (lista tutaj). Po zakończeniu zlotu możecie spodziewać się na stronie obszernej relacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Preis Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Do zobaczenia na miejscu, ja już wyruszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Właśnie siedzę w pociągu. Wkrótce dojadę do Torunia, gdzie odbierze mnie raczek. Cieszę się na tą myśl, bo w torbie mam skrzynkę piw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panszpik Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Pełna (foto)relacja już wkrótce na stronie, tymczasem opublikowałem listę laureatów. http://zlotpiwowarow.org/2012/12/16/lista-laureatow-konkursu/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek Opublikowano 16 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 W oczekiwaniu na zdjęcia od fotografa wstawiam kilka swoich zdjęć z Torunia panszpik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Bardzo dziękuję za możliwość udziału we wspaniałej imprezie. Mnogość obecnych piwowarów i konsumentów zaskakująco wysoka. Dobra organizacja, mnóstwo nowych znajomych, klimatyczny lokal, wspaniałe miasto. Ponoć w życiu pewne jest tylko jedno ale postaram się być na kolejnej edycji. Cieszę się że na piwowarskiej mapie zaznaczył się kolejny wyraźny punkt, którego nie można przeoczyć. Tam trzeba być panszpik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 pierniki kupiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 U Ojca Dyrektora był? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek Opublikowano 16 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 ojciec Dyrektor był z nami he he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 (edytowane) Impreza udana, organizatorzy, mimo braku doświadczenia spisali się świetnie. Co prawda frekwencja w głosowaniach była kiepska, co widać po zliczeniu oddanych głosów w kategoriach, ale wiadomo, że każdy się uczy. W końcu poznałem więcej ludzi z naszego forum. Edytowane 16 Grudnia 2012 przez Shooter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 pierniki kupiłeś? Tak, w Biedronce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi