gregroc Opublikowano 8 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 (edytowane) Echhhh... chciałem dobrze, wyszło jak zwykle. Na trzy paczki kurier pomylił trzy listy przewozowe. Paczka "wrocławska" pojechała do Eslorda, paczka "poznańska" do Wrocławia, a paczka Eslorda do Poznania... Faktycznie reklamację złożyłem, niedługo kurierzy odbiorą paczki (mam taką nadzieję), wyślę każdemu na PW potwierdzenia zleceń i numery listów przewozowych. Jeśli możecie, to nie rozpakowujcie tych chmieli, żeby się nie zrobił jeszcze większy chaos - myślę że łatwiej porozsyłać w całości, niż się dogadywać ile czego komu jeszcze dosłać. @eslord: na liście przewozowym jest Twój adres, ale na kartce A4 naklejonej na pudło jest adres wrocławski... Edytowane 8 Października 2012 przez gregroc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eslord Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Zgadza sie potwierdzam...ten kurier slepy chyba jakis, jak mozna tego nie zauwazyc Paczke mam w calosci nietknieta...pozostalo czekac;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemczysław Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Słusznie Gregorc nie rozpakowywac:D Etam przejmujesz się nie Ty pomyliłeś tak jestem niezmiernie wdzieczny za przesyłke:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Ok, to czekamy - ja swoją "lekko" naruszyłem, czyli wyciągnąłem jedne worek z góry, jutro wszystko posklejam i owinę taśmą. Czeka na info co do kuriera Jeszcze raz wielkie dzięki za akcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi