pershi Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Czy można uwarzyć piwo pszeniczne, zacierając jednotemperaturowo? Przyznaje że miło mi się robi piwo wsypując śrutę to podgrzanej wody i zapominam na 90 min o brzeczce. Chciałbym tak samo zrobić pszeniczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Możesz tak robić śmiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Tak z ciekawości, czy to jest to samo co kwas ferulikowy: http://mazidla.com/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=244&Itemid=10 jeżeli tak, czy dodatek tego mógłby zastąpić przerwę ferulikową? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Możesz tak robić śmiało A co z goździkami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eslord Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Możesz tak robić śmiało A co z goździkami? Mozna dodac na cichej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się