chomiczon Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Trzeba będzie spróbować http://www.strefabiznesu.dziennikwschodni.pl/artykul/nowe-piwo-z-browarow-lubelskich-parowy-vetter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emcede Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 – Piwo jest już wyprodukowane, jesteśmy po pierwszych degustacjach. Powiem krótko: jest pyszne – zachwala Sławomir Staręga, dyrektor marketingu Perły Browarów Lubelskich. Wprost nie mogę się doczekać kolejnego jasnego lagera hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Eee no... spoko - dajmy im szansę. Napisali: Różni się smakiem od innych naszych piw, jest bardziej goryczkowe, podobne w smaku do piw niemieckich lub czeskich. Zobaczymy... P.S. Jak zobaczyłem nazwę to początkowo myślałem że to porter - przeczytałem: Vettowy Porter czy cóś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregroc Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 poczekamy - zobaczymy... Mam nadzieję, że będzie na co, bo flagowa Perła od jakiegoś czasu przestała smakować jak dawniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczon Opublikowano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Zgadza się. Perełka idzie w złym kierunku niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi