wassyl Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 (sanepidu też nie będzie). Pieron! nie zapeszaj! Pamiętaj, że nikt się nie spodziewa: 1. Inkwizycji 2. Łódzkiego Pogotowia 3. inspekcji sanepidu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 1 (sanepidu też nie będzie). Pieron! nie zapeszaj! Pamiętaj, że nikt się nie spodziewa: 1. Inkwizycji 2. Łódzkiego Pogotowia 3. inspekcji sanepidu Jest jeszcze kilka "inspekcji" , ale o tym szaaaaaaaaaaaa A to są Ci, co się nie ulękli kontroli wszelakich, kapryśnej aury , Belgów itd itd .. Rosek -2(wpłata) wena -2(wpłata) Mniak -2 (wpłata) Infam -2 (Stasiek )(wpłata) Wassyl- 3(wpłata) rysmis -2 (wpłata) bielok -2 (wpłata) Crocco-1 (wpłata) AgaL-1 (wpłata) Zwiazkowiec- 4(w tym roczne dziecko) wpłata gutimar -2 (wpłata) Tieroo-2 (wpłata) pieronki 4(wpłata) Gabi -2 (wpłata) OLinka +2(uzgodnione) Czeki -2 (wpłata) "inspektor" fentel + ......Tomuś Merv-2- nie mam info misiuzeb-2 - nie mam info Uups-2- nie mam info Na wszelki wypadek jeszcze podaję dane do wpłat Marek Bakalarski Bank BPH nr konta: 70-10600076-0000304000199130 Proszę w opisie przelewu podawać nick z forum, ile osób dorosłych (ewentualnie ile dzieci i w jakim wieku) oraz sugestie co do pokoju. Po wpłatach będziemy przydzielać pokoje i informować w tym wątku." Jeżeli ktos ma kłopot z wpłatą prosimy o kontakt z Markiem (GutiMar) . Zostało już niewiele czasu do spotkania. Zapraszamy serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanek Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 No to jeszcze ja, Qand i Michał, jeśli można. Jutro wyślemy zaliczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 No to jeszcze ja, Qand i Michał, jeśli można. Jutro wyślemy zaliczki. Jasne, że można . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MINIAK Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 No to jeszcze ja, Qand i Michał, jeśli można. Jutro wyślemy zaliczki. Widzę, że Cię namówiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanek Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 (edytowane) Widzę, że Cię namówiłem Nooo nie mógłbym odpuścić takiej imprezy. Edytowane 9 Kwietnia 2013 przez Yanek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dentharg Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 A jak to jest z "wjazdem gościnnym"? Tj. mieszkam w Tomaszowie, więc do Sulejowa to ja mam 30minut autem. Co prawda jeszcze z żoną nie gadałem, ale bardzo chętnie bym się pojawił chociaż na chwilę. Nikogo z forum nie znam i mało się tu udzielam, ale chętnie poznam i jakby co to mogę węgla podrzucić kilka wiaderek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 dentharg! Małe "wpisowe" piwo i możesz przyjeżdżać .A tak poważnie , to myślę że organizatorzy nie będą mieli nic przeciwko "wjazdowi gościnnemu". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAND Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Kasa wpłacona, ostatnim rzutem na taśmę dopisaliśmy się do SUPER imprezy QAND + Michał 386 zł, jeżeli jest możliwość to prosimy pokój z Yankiem. Do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutimar Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Rzutem na taśmę: YANEK+QAND+MICHAŁ (wpłata 200+386=586zł) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutimar Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Czym więcej uczestników potwierdza przyjazd tym lepsza pogoda. Jak jeszcze parę osób się zdecyduje to za tydzień będziemy mieli lato. A teraz wstępne informacje organizacyjne: Przyjazd w piątek po południu (jak ktoś przyjedzie wcześniej też go przyjmą). Ja będę na Was czekał od godziny 15. Kolację w piątek planujemy na 18-18:30, chyba że większość nie będzie w stanie dojechać to dajcie znać. I pytanie czy mam jakoś tłumaczyć jak tam dojechać, czy wystarczy to https://plus.google.com/108687321283576919356/about?gl=pl&hl=pl Generalnie po drodze są tabliczki ze strzałkami gdzie skręcić "Ośrodek Wodnik" i/albo "U Łysego" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MINIAK Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Co się mnie tyczy, to podejrzewam na 99% że przed 19 nas nie będzie Najwyżej zjemy resztki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Czym więcej uczestników potwierdza przyjazd tym lepsza pogoda. Jak jeszcze parę osób się zdecyduje to za tydzień będziemy mieli lato. Lepiej zdradź tajemnicę, jakie będą atrakcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Lepiej zdradź tajemnicę, jakie będą atrakcje Myślę, że wieczorem podamy kilka informacji .Ale wiem na 100%, że piwo będzie jedną z głównych atrakcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutimar Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Lepiej zdradź tajemnicę, jakie będą atrakcje Największymi atrakcjami będą sami uczestnicy, zatem Ty Aga również Pozostałe to tylko dodatki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Lepiej zdradź tajemnicę, jakie będą atrakcje Największymi atrakcjami będą sami uczestnicy, zatem Ty Aga również Pozostałe to tylko dodatki. Masz rację! Już się cieszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 GABI - na 100% będzie piwo :D :D :D Też mi atrakcja. Piwo to normalne na takim zlocie (tym bardziej od organizatorów) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Może jakieś wynalazki przywiezie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 A to są Ci, co się nie ulękli kontroli wszelakich, kapryśnej aury , Belgów itd itd .. Rosek -2(wpłata) wena -2(wpłata) Mniak -2 (wpłata) Infam -2 (Stasiek )(wpłata) Wassyl- 3(wpłata) rysmis -2 (wpłata) bielok -2 (wpłata) Crocco-1 (wpłata) AgaL-1 (wpłata) Zwiazkowiec- 4(w tym roczne dziecko) wpłata gutimar -2 (wpłata) Tieroo-2 (wpłata) pieronki 4(wpłata) Gabi -2 (wpłata) Czeki -2 (wpłata) Yanek + Qand+ Michał (wpłata zrobiona rzutem na taśmę ) może jeszcze ktoś się "rzuci" ? "inspektor" fentel + ......Tomuś może dentharg nas odwiedzi ? "A teraz wstępne informacje organizacyjne: Przyjazd w piątek po południu (jak ktoś przyjedzie wcześniej też go przyjmą). Ja będę na Was czekał od godziny 15. Kolację w piątek planujemy na 18-18:30, chyba że większość nie będzie w stanie dojechać to dajcie znać. I pytanie czy mam jakoś tłumaczyć jak tam dojechać, czy wystarczy to https://plus.google....out?gl=pl&hl=pl Generalnie po drodze są tabliczki ze strzałkami gdzie skręcić "Ośrodek Wodnik" i/albo "U Łysego"" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 (edytowane) Ok to trochę o atrakcjach. Oto pierwsza. 1. konkurs na najlepsze piwo piątkowego wieczoru. - każda pełnoletnia osoba ma prawo do jednego głosu. - glosujemy na piwowara lub browar i jego piwo - styl, barwa, ilość IBU, BLG nie są ważne, po prostu piwo ma być najlepsze według głosujacego z degustowanych wieczorem - im więcej spróbujesz tym większe masz rozeznanie - głosujemy na kartach wręczanych przez organizatorów - głosujemy na jedno piwo - głosowanie trwa godziny 9 rano w sobotę - UWAGA ! muszą zostać choć 2 butelki do dnia następnego, to ważny punkt z uwagi że piwa są potrzebne do kolejnej atrakcji. ps. Warto pamiętać o tych 2 dodatkowych butelkach, pakując piwa na zlot Edytowane 13 Kwietnia 2013 przez tieroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 (edytowane) Atrakcja druga: 2. Dla chętnych, sobotni kurs sensoryczny z konkursem. - zmysłowy wstęp - techniki sensoryczne - podstawy rozpoznawania aromatów, smaków - konkurs w rozpoznawaniu zapachów tura I, 20 próbek zapachowych, - najlepszych 10 uczestników pierwszego testu przechodzi do tury finałowej gdzie czekać będzie na nich - 4 testy smakowe, 2 specjalnie przygotowane piwa, 5 piw w których należy rozpoznać styl dodatkowe punkty będą za podanie marki piwa Edytowane 13 Kwietnia 2013 przez tieroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 (edytowane) Atrakcja trzecia: 3. Piwo i jedzenie, czyli Agi i Tomka bitwa na smaki na żywo. - wygrane piwo z konkursu na najlepsze piwo piątkowe jest wyzwaniem dla Agi i Tomka - Aga i Tomek gotują tylko z takich składników jakie ze sobą zabiorą i znajda się na stole przed ogłoszeniem wyniku konkursu na piątkowe piwo - jury 5 osobowe zostanie wybrane na podstawie bardzo skomplikowanego algorytmu przedstawionego przed rozpoczęciem rywalizacji Edytowane 13 Kwietnia 2013 przez tieroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 (edytowane) Atrakcja czwarta: 4. Dla tych co dotrwają i będą jeszcze mieli ochotę po przebywać w salce zapraszamy na krótką prezentację, jak powstawała Pracownia Piwa. - Ja i Marek, opowiemy o tym jak powstawał nasz browar - na jakim etapie jesteśmy - gdzie pojawiły się największe trudności - na sobotniej kolacji pojawią się testowe warki (warzone w domowy sposób) piw które pojawią się w portfolio Pracowni Piwa Edytowane 13 Kwietnia 2013 przez tieroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 (edytowane) Atrakcje ponad to: piękne okoliczności natury: - jedno z największych sztucznych jezior w w Polsce - lasy otaczające ośrodek - jeżeli będzie wystarczająca pogoda, oraz będą ochotnicy, do dyspozycji boisko do siatkówki plażowej i wspaniali piwowarzy i ich piwa Zapraszamy. Edytowane 13 Kwietnia 2013 przez tieroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Cieszę, się, że jadę i tam będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi