Kacper Kołodyński Posted October 3, 2012 Share Posted October 3, 2012 Witam drogich piwoszy , z gory przepraszam jezeli post nie pasuje do tego tematu aczkolwiek wydawal mi sie najbardziej sluszny. Bylem kiedys we lwowie i znalazlem tam piwo o nazwie "Bile" na polski jest to Czernihowskie Białe. Szukalem w Polsce i nie znalazlem nigdzie .. az do czasu gdy pojechalem do krakowa (jestem z Lublina) i kupilem je w ukraińskiej restauracji . Czy macie moze pojecie gdzie je moge kupic w poblizu Lublina ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrblaha Posted October 3, 2012 Share Posted October 3, 2012 W realu są. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Kołodyński Posted October 3, 2012 Author Share Posted October 3, 2012 W realu są. żartujesz prawda? xD ... a po ile ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Celdur Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 Nie będzie to coś w stylu Obołoń Biłe? Jeżeli tak to w większości hipermarketów to dostaniesz. Cena ok. 4,99zł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
olo333 Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 Słabo szukałeś - Alma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Kołodyński Posted October 4, 2012 Author Share Posted October 4, 2012 Słabo szukałeś - Alma. dzwonilem do reala , nie mają , bylem almie nie mają , podobno tez w piotrze i pawle mialo byc - nie mają ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrblaha Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 W Lublinie nie ma Piotra i Pawła:) Biłe kupowałem nie dalej jak 3 tygodnie temu w Realu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepo Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 (edited) Ja bym najpierw zajrzał do sklepu piwnego na Czechowie, nad aldikiem... bodajże... ul. Kaprysowa albo: Lublin, Tumidajskiego 2, Delikatesy Alkoholowe Edited October 4, 2012 by pepo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Kołodyński Posted October 4, 2012 Author Share Posted October 4, 2012 (edited) Ja bym najpierw zajrzał do sklepu piwnego na Czechowie, nad aldikiem... bodajże... ul. Kaprysowa albo: Lublin, Tumidajskiego 2, Delikatesy Alkoholowe czechow moge sprawdzic a tumidajskiego bylem nie ma a co do tego piotra i pawla o ktorym mowi blaha to wiem ze nie ma ale bylem w gdansku i nie ma Edited October 4, 2012 by Kacper Kołodyński Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lusterko87 Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 Na stronie browar.biz są opisy sklepów z piwami w każdym mieście :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
mietekii Posted October 5, 2012 Share Posted October 5, 2012 Może fachowcem w produkcji piwa nie jestem, ale we współpracy z sieciami na pewno. To, że w jakimś Realu są nie znaczy, że są wszędzie. Wszystko zależy od kierowika działu i detrminacji Przedstawiciela handlowego. Jeżeli jest w bazie centralnej Kierownik może zamówić a nie musi. Musicie podawać konkretne adresy i najlepiej półkę bo jakieś wymyślne piwo (w dodatku z cyrylicą na etykiecie) może trafić między gorzałę i inne breezery. To samo dotyczy Almy, P&P i innych marketów. koogoot 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted October 5, 2012 Share Posted October 5, 2012 Może jeszcze współrzędne GPS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts