scooby_brew Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Crystal - nazwa słodów, nazwa chmielu, i bardzo popularne imię w USA. Nawet za moich kawalerskich czasów (dawno temu) chodziłem przez jakiś czas z jedną pielęgniarką o imieniu Crystal. Lubie bawić sie w szpital, a co nie wolno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 oj rodzice często nie wiadomo czym myślą dając imię dziecku,kiedyś co serial to wysyp,kiedyś u Drzyzgi byli ludzie i pani miał na imię Maja ,wszystko fajnie gdyby nie nazwisko Pszczółka więc myślmy czy dziecku kiedyś to się będzie podobało,mam nadzieję że moja Maria teraz jeszcze Marysia nie będzie miała mi tego za złe bo ja wybrałem Maje Pszczółke znałem (no nie do końca, znałem). Córka mojego wykładowcy nawigacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 10 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 O i o taki wpis mi chodziło Thx scoobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 10 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Moja przyrodnia siostra(9 lat) ma w klasie koleżankę Wanesse ( Vanessę ? ) i pewnego dnia jak przyszła ze szkoły to było w pierwszej klasie podstawówki to powiedziała ze ma koleżankę " sawanne" bo nie potrafiła powtórzyć tego imienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 no to pisałem o serialach Dynasta,Niewolnica Izaura tyle że tu nie piwne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tysiak Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Może Marlena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomX Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Szaleństwo z imionami mnie czasami przeraża. Moja Mama uczy w podstawówce, więc co roku we wrześniu słyszę jakie to kwiatki tym razem się trafiły. Czasem rodzice robią dziecku prawdziwą krzywdę nazywając chłopaka Denis (6 lat podstawówki z przezwiskiem "penis" ) albo np. Anastazja Szparka (lekko zmienione ale bardzo dobrze zachowuje sens). Nie mówiąc o tym, że był rocznik, gdzie w jednej klasie była Wanessa, Vanessa i Vanesa. W tej samej klasie nie było żadnej Ani i tylko jedna Kasia. Zaś z przymrużeniem oka, świetnym imieniem dla córki piwowara jest Hildegarda. Wszak św. Hildegardzie z Bingen przypisuje się wprowadzenie chmielu do piwowarstwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi