Mariusz_CH Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 (edytowane) Witam, na bardzo bliskim mojemu sercu forum jest pewna akcja, która może komuś bardzo pomóc http://pentax.org.pl...pic.php?t=42495 Wiedzcie, że to nie pierwsza taka akcja na tym forum, choć nie wiem czy to ma jakieś znaczenie... Bardzo proszę, zapoznajcie się chociaż. Edytowane 11 Października 2012 przez mario633 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magneto Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Poszło parę groszy, smutna historia, oby miała szczęśliwe zakończenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 12 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 (edytowane) Cały czas chodzi mi po głowie wczorajsza propozycja Wiktora z czatu. Co powiecie o licytacji piwa kolekcjonerskiego na rzecz ZbyHa (pomysł jorge.martinez z pentax.org.pl) Jak to wygląda od strony prawnej? Może inne propozycje? Edytowane 12 Października 2012 przez mario633 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H.M. Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Niesamowite, ile osób z tamtego (bliskiego również mi ) forum jest tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 ja na tamtym jestem dużo dużo dłużej jak na tym,tyle że się nie udzielam tam tylko przyswajam wiedzę czytając Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 18 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Mi. po rejestracji i przeszukiwaniu rożnych tematów rzucił się w oczy od razu alkos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 nick mam taki sam,tyle że tam nie pisałem tylko czytałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi