lkulos Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 A nie lepiej kupić normalny śrutownik a nie kombinować? Nawet nie wiesz kiedy zleci to magiczne 250kg.W między czasie nauczysz się robić odpowiednią przerwę na żarnach,podłączysz wiertarkę zamiast korby ręcznej.Ja kupiłem i nie żałuję.Zakupiłem raz śrutowane słody i nie byłem zadowolony z wydajności.Żeby się uczyć trzeba się poświęcić. oczywiście tylko wszystko rozbija się o $$$$$$ czyli o kasę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romanos_P Opublikowano 16 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 OK. Mam już jasność jak postąpić w mojej sytuacji. Stwierdziłem (jak na razie) po przeliczeniach $ i wzięciu pod uwagę częstotliwość ważenia, że będę kupował w sklepie BB, ale nie zestawy, tylko wg swojego zapotrzebowania na 2-3 warki z góry słody śrutowane. Dziękuję wszystkim za Wasze zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi