Gawon Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Witam ,widział ktoś coś takiego wchodzę ostatni do sklepu patrzę a przy kasie jak by piwo,czytam i o dziwo piwo ale dla psów specjalne,nie ma co się dziwić bo w zoologicznym to było,ale czego to ludzie nie wymyślą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyko Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Tak, widziałem... Cóż, na rynku pojawiają się i utrzymują rzeczy, które ludzie będą kupować. Zobaczymy. Swoją drogą ciekawe, jak się pupilkom po tym odbija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Tak mi się wydawało że już kiedyś widziałem taki temat. I rzeczywiście znalazłem: http://www.piwo.org/.../page__hl__psów Coś takiego widziałeś? Jejski 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ray Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Ponoć ma smak wywaru mięsnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 18 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 coś podobnego,nawet gdzieś w telefonie zdjęcie mam,mięsne piwo bleee,ale nawet coś alkoholu ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwiazkowiec Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Muszę przed moim ukrywać te rewelacje. Jak na razie zadawala się resztkami z butelek normalnego piwa. Swoją drogą na to wygląda, że preferuje ciemne i mocne piwa a stopień goryczki jest mu obojętny Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 19 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 kiedyś jak miałem psa to wszystko dla piwa by zrobił,kiedyś zostawiłem całą butelkę i wypił całość jak nikogo nie było,strasznie łapy mu się plątały jak za piłką latał i nosem po ziemi rył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tysiak Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Ostatnio byłem w Kakadu robiłem jakieś zakupy dla mojego zwierzyńca a Pan przy kasie zaproponował żebym kupił dla swojego psa piwo, nieźle się zdziwiłem, że takie coś istnieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi