Pierre Celis Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 czyli to, czego jest najwięcej w piwie. Składnik wydawałoby się banalny. Jednak na pewno ważny. Z drugiej strony jeszcze z 50 lat temu był kluczowy, dziś każdy browar może mieć taką wodę jaką sobie wymarzy. Zwykle wielkich kombinacji nie ma, … Continue reading → Wyświetl pełny artykuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się