mark Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Pozdrawiam piwowarów warzących prawdziwe piwa.Nie nazywajcie siebie amatorami bo jesteście fachowcami tylko warzącymi w trudniejszych warunkach. Piwo otrzymane od Dori na Górze Zamkowej wypiliśmy komisyjnie (po odpowiednim schłodzeniu oczywiście) i oceniamy je dobrze.Dobra piana , nasycenie,smak. Piwo uwarzone przez nas na tarasie zamkowym ( tak ciekawego miejsca ze względu na widoki nie mieliśmy jeszcze) odfermentowało dobrze i dojrzewa. pozdrawiam mark Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tzi Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 tylko warzącymi w trudniejszych warunkach. No tak, w browarze nikt nie musi się pytać teściowej czy dziś może na noc zająć kuchnie żeby uwarzyć piwo :-) Utrudnienia na każdym kroku... ;-) TZi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Witam. Czy ja wiem kto ma trudniejsze warunki Grunt, ze piwo smakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Witam Cieszy mnie ogromnie, że moje piwko Wam smakowało. Mam nadzieję, ze jeszcze się kiedyś spotkamy. Póki co liczę, że zagościsz tu na dłużej i będziesz nas wspierał fachowa wiedzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mark Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Witam ! Wspierać Was fachowo nie trzeba - poradzicie sobie sami. Może kiedyś będzie nam dane odwiedzić Cieszyn lub okolicę to się spotkamy - może lepiej przygotowani(ze starszym piwem niż to które serwowaliśmy 5.08).W średniowieczu jednak takie pijano.Może młode ale zawsze lepsze od piwopodobnych produktów H , KP lub C. pozdrawiam mark Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Witam ! Wspierać Was fachowo nie trzeba - poradzicie sobie sami. Może kiedyś będzie nam dane odwiedzić Cieszyn lub okolicę to się spotkamy - może lepiej przygotowani(ze starszym piwem niż to które serwowaliśmy 5.08).W średniowieczu jednak takie pijano.Może młode ale zawsze lepsze od piwopodobnych produktów H , KP lub C. pozdrawiam mark Dzięki za miłe słowa, jednak wsparcie zawsze się przyda A jeśli chodzi o piwo, to to które serwowaliście bardzo mi smakowało, co chyba było widać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi