polter Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Wybicie można zwiększyć ale wtedy butelki jakoś brzydną, nie zużywam więcej niż 20 szt. kapsli na warkę. Gdy garaż pełen kegów to na kapslach możesz oszczędzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qxa Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Może z innej beczki ale podobny temat. Kapsle po 19 zł za 1000 szt. - 601808417 Dali mi namiary w canpacku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Dobra cena, chyba się skuszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 A może pieczątka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Chyba nie w tym wątku chciałeś odpisać http://www.piwo.org/topic/18019-kapsle-z-w%C5%82asnym-nadrukiem/?hl=%2Bkapsle+%2Bnadrukiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Sory, ale wątek jest kapsle z nadrukiem. Chyba że nie do mnie piłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 (edytowane) ano jest i owszem o kapslach z nadrukiem, tylko troche się przeterminował, bo ostatni wpis jest z 2012r a ten który zalinkowałem to z dziś. Ale jeśli to swiadomie, nie przez przegapienie, to przepraszam serdecznie. Edytowane 29 Maja 2015 przez camilos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Ano tak jest jak się starego trupa ruszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nms007 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Jakby co, temat kapsli z nadrukiem został przeze mnie uaktualniony: http://www.piwo.org/topic/18019-kapsle-z-własnym-nadrukiem/?p=364165 Jak ktoś chętny to proszę pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nms007 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Dla wszystkich którzy wyrazili chęć nabycia kapsli "firmowych", tutaj dostępne są informacje jak przygotować projekt: https://www.dropbox.com/sh/lexp03zbxmgyvpq/AAAPkCmvLNYc-sbaY2vrvitQa?dl=0 W razie problemów służę pomocą w przygotowaniu projektu graficznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi