kasieek99 Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Witam wszystkich serdecznie, mam na imię Katarzyna i piszę ze Słupska. Tematyką piwną interesuję się od prawie 3 lat. Piwo stało się moją pasją i oprócz próbowania i degustowania nowych pozycji, narodziła się we mnie chęć uwarzenia czegoś swojego. Ponieważ wiedza moja jeszcze na to nie pozwala, postanowiłam zarejestrować się i w razie "W" męczyć was pytaniami Z góry dziękuję za wszelką pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afghan Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Witamy kolejną kobietkę na forum. Życzę udanych warek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magneto Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Witaj i męcz.... paru masochistycznych ochotników na pewno się znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierog Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Witam i powodzenia życzę coraz więcej ze Słupska osób przybywa ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olgierd Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Witaj na "piwnym pokładzie". Samych udanych warek zyczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GBLS Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Witaj i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajo33 Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Yo, rock n' rolowych warek ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasanga Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Witam, bierz się za zacieranie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Witaj i powodzenia na nowej drodze życia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario63 Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Witaj ! Samych udanych warek życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu68 Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 No, jak dziewczyna ładna to od razu wszyscy panowie z powitaniem spieszą Oczywiście i ja się podłączam, powodzenia życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Cześć! Piwowarki, jak Kolega wyżej zauważył, witamy z przyjemnością Powodzenia w piwnych zmaganiach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi