kasieek99 Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 Witam wszystkich serdecznie, mam na imię Katarzyna i piszę ze Słupska. Tematyką piwną interesuję się od prawie 3 lat. Piwo stało się moją pasją i oprócz próbowania i degustowania nowych pozycji, narodziła się we mnie chęć uwarzenia czegoś swojego. Ponieważ wiedza moja jeszcze na to nie pozwala, postanowiłam zarejestrować się i w razie "W" męczyć was pytaniami Z góry dziękuję za wszelką pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Afghan Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 Witamy kolejną kobietkę na forum. Życzę udanych warek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magneto Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 Witaj i męcz.... paru masochistycznych ochotników na pewno się znajdzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pierog Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 Witam i powodzenia życzę coraz więcej ze Słupska osób przybywa ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
olgierd Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 Witaj na "piwnym pokładzie". Samych udanych warek zyczę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GBLS Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 Witaj i powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
bajo33 Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 Yo, rock n' rolowych warek ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasanga Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 Witam, bierz się za zacieranie Link to comment Share on other sites More sharing options...
olo333 Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 Witaj i powodzenia na nowej drodze życia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario63 Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 Witaj ! Samych udanych warek życzę Link to comment Share on other sites More sharing options...
stachu68 Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 No, jak dziewczyna ładna to od razu wszyscy panowie z powitaniem spieszą Oczywiście i ja się podłączam, powodzenia życzę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swiaderny Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 Cześć! Piwowarki, jak Kolega wyżej zauważył, witamy z przyjemnością Powodzenia w piwnych zmaganiach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts