zico Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 (edytowane) ciekawa rzecz taki kurs trza się zapisać Edytowane 7 Czerwca 2009 przez zico Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Ze swojej strony chcę napomknąć, że Piwoznawcowy kurs, w wersji dla Piwowarów, planujemy (Centrum Piwowarstwa i Piwoznawcy) też zrobić na jesieni na Górnym Śląsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Ze swojej strony chcę napomknąć, że Piwoznawcowy kurs, w wersji dla Piwowarów, planujemy (Centrum Piwowarstwa i Piwoznawcy) też zrobić na jesieni na Górnym Śląsku Nie czytałem wcześniej, ale zdało by się. Kiedy to na jesieni? Wolałbym wcześniej co bym był. Może koniec wakacji lub wrzesień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwoznawcy Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Ponieważ grupa warszawska jest już pożądnie uformowana mogę stwierdzić że kurs odbędzie się na 100%. Na potrzeby domowych piwowarów kurs został poszerzony o fachową część sensoryczną. Miejsce - restauracja KOM (www.komunikat.net) Termin - 11 lipca 2009 10.30 Jest jeszcze kilka wolnych miejsc. ZAPRASZAMY piwoznawcy@piwoznawcy.pl tel.601547633 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Ze swojej strony chcę napomknąć' date=' że Piwoznawcowy kurs, w wersji dla Piwowarów, planujemy (Centrum Piwowarstwa i Piwoznawcy) też zrobić na jesieni na Górnym Śląsku [/quote']Nie czytałem wcześniej, ale zdało by się. Kiedy to na jesieni? Wolałbym wcześniej co bym był. Może koniec wakacji lub wrzesień? Jest już info: http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=83923 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Zapisałem się, lecz termin październikowy mam pomału obsadzony. Czy długo trwa szkolenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 No to mnie niestety nie będzie. Mam termin zarezerwowany na zlot zadymiaczy. Szkoda bo bardzo mi zależało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Szkolenie trwa 4,5 godziny mniej więcej. Co do terminów - masz ci los, jak za krótki termin - źle, za długi - też niedobrze Coś pomyślimy nad tym, żeby Wena mógł się podszkolić, przy okazji autografy porozdaje a my się na jakieś rewelacyjne piwo załapiemy P.S. Właśnie piję swojego pilsika, którego wystawiłam w Żywcu i zżera mnie ciekawość, które miejsce zajął, bo jest pyszny oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 P.S. Właśnie piję swojego pilsika, którego wystawiłam w Żywcu i zżera mnie ciekawość, które miejsce zajął, bo jest pyszny oczywiście Jak już wiesz że nie pierwsze z trzech to poczekasz na swoją kolej . Ciekawość jest i była by bardziej zaspokojona gdy mieliśmy pełne wyniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi