gonzo5 Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Witam wszystkich, o forum dużo słyszałem a jeszcze więcej o amatorach "nie byle jakich" piw, którymi są zacni forumowicze. Sam dopiero kompletuję sprzet. Daleko mi do piwowara ale wszystko przyjdzie z czasem. Z racji kiepskiej mozliwości warzenia w Poznaniu - mała kawalerka, całość piwnej działalności przeniosę do ojca,na piękne tereny wsi Lubocześnica. Do przeprowadzki minibrowaru skłania mnie kuchnia letnia z garami po 100 litrów, piecem opalanym drewnem i miejsce na min 20 wiader. Pomysłów mam dużo, zapału nie mało - pewnie pytań urodzi się tez cała masa. Dlatego wierze że fachowcy, których poznać będę miał na pewno sporo, pomoga rozwiać wszystkie moje problemy. Z góry dzięki i raz jeszcze dla wszystkich amatorów domowego piwa. Michał Link to comment Share on other sites More sharing options...
olo333 Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Witam na forum! Sam dopiero kompletuję sprzet. Daleko mi do piwowara ale wszystko przyjdzie z czasem. ... Do przeprowadzki minibrowaru skłania mnie kuchnia letnia z garami po 100 litrów, piecem opalanym drewnem i miejsce na min 20 wiader. No, chętnie bym się zamienił Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario63 Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Witaj ! Samych udanych warek życzę Link to comment Share on other sites More sharing options...
GBLS Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Witaj i powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
bajo33 Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Pozdrawiam amatora piwa Link to comment Share on other sites More sharing options...
gonzo5 Posted November 22, 2012 Author Share Posted November 22, 2012 Dzięki za ciepłe słowa, jak się rozkręce opiszę co mi wyszło , co mi nie wyszło też opisze:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
QAND Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 Witaj w raju :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts