Jump to content

Powitanie wszystkich browarników

gonzo5

Recommended Posts

Witam wszystkich, o forum dużo słyszałem a jeszcze więcej o amatorach "nie byle jakich" piw, którymi są zacni forumowicze. Sam dopiero kompletuję sprzet. Daleko mi do piwowara ale wszystko przyjdzie z czasem. Z racji kiepskiej mozliwości warzenia w Poznaniu - mała kawalerka, całość piwnej działalności przeniosę do ojca,na piękne tereny wsi Lubocześnica. Do przeprowadzki minibrowaru skłania mnie kuchnia letnia z garami po 100 litrów, piecem opalanym drewnem i miejsce na min 20 wiader.

Pomysłów mam dużo, zapału nie mało - pewnie pytań urodzi się tez cała masa. Dlatego wierze że fachowcy, których poznać będę miał na pewno sporo, pomoga rozwiać wszystkie moje problemy.

Z góry dzięki i raz jeszcze dla wszystkich amatorów domowego piwa.

Michał

Witam na forum!

Sam dopiero kompletuję sprzet. Daleko mi do piwowara ale wszystko przyjdzie z czasem. ... Do przeprowadzki minibrowaru skłania mnie kuchnia letnia z garami po 100 litrów, piecem opalanym drewnem i miejsce na min 20 wiader.

No, chętnie bym się zamienił ;)

• 2 weeks later...