gonzo5 Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Witam wszystkich, o forum dużo słyszałem a jeszcze więcej o amatorach "nie byle jakich" piw, którymi są zacni forumowicze. Sam dopiero kompletuję sprzet. Daleko mi do piwowara ale wszystko przyjdzie z czasem. Z racji kiepskiej mozliwości warzenia w Poznaniu - mała kawalerka, całość piwnej działalności przeniosę do ojca,na piękne tereny wsi Lubocześnica. Do przeprowadzki minibrowaru skłania mnie kuchnia letnia z garami po 100 litrów, piecem opalanym drewnem i miejsce na min 20 wiader. Pomysłów mam dużo, zapału nie mało - pewnie pytań urodzi się tez cała masa. Dlatego wierze że fachowcy, których poznać będę miał na pewno sporo, pomoga rozwiać wszystkie moje problemy. Z góry dzięki i raz jeszcze dla wszystkich amatorów domowego piwa. Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Witam na forum! Sam dopiero kompletuję sprzet. Daleko mi do piwowara ale wszystko przyjdzie z czasem. ... Do przeprowadzki minibrowaru skłania mnie kuchnia letnia z garami po 100 litrów, piecem opalanym drewnem i miejsce na min 20 wiader. No, chętnie bym się zamienił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario63 Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Witaj ! Samych udanych warek życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GBLS Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Witaj i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajo33 Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Pozdrawiam amatora piwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo5 Opublikowano 22 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Dzięki za ciepłe słowa, jak się rozkręce opiszę co mi wyszło , co mi nie wyszło też opisze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAND Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Witaj w raju :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi