Jacki Posted November 16, 2012 Share Posted November 16, 2012 Aż by się chciało to wrzucić do kategorii "humor": http://finanse.wp.pl/kat,104128,title,Piwo-z-kartki-papieru,wid,15094340,wiadomosc.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted November 16, 2012 Share Posted November 16, 2012 P. Maja sędziowała w kategorii OS podczas IV Poznańkiego KPD Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepe11 Posted November 16, 2012 Share Posted November 16, 2012 P. Maja sędziowała w kategorii OS podczas IV Poznańkiego KPD ciekawe czy jej smakowało piwo które oceniała Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted November 16, 2012 Share Posted November 16, 2012 Od kilu lat sędziuje w Poznańskim Konkursie to chyba smakuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.M. Posted November 16, 2012 Share Posted November 16, 2012 "W zeszłym roku sezonowa wersja Żubra zdobyła nawet 1 proc. udziału w rynku. Teraz nowe piwo ma sprzedawać się jeszcze lepiej, bo jego recepturę ulepszono i dostosowano do gustów nieco szerszego grona piwoszy." Hehe. Czyli na język zrozumiały powinno być: " Nowy Żubr ciemnozłoty będzie mniej goryczkowy, mniej słodowy, mniej aromatyczny i lżejszy. To spodoba się polskim piwoszom." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabe Posted November 16, 2012 Share Posted November 16, 2012 Ja w tym artykule kłamstw nie widzę - a jedynie niedopowiedzenia i marketing. Podsumowaniem może być: Robimy takie piwo, które smakuje jak największej liczbie osób - żeby się jak najlepiej sprzedało. Przy okazji tych badań utwierdzamy w przekonaniu testerów, że mają dobry gust. Tym samym koło się zamyka, perpetuum mobile, wąż połyka własny ogon Link to comment Share on other sites More sharing options...
tieroo Posted November 16, 2012 Share Posted November 16, 2012 P. Maja sędziowała w kategorii OS podczas IV Poznańkiego KPD ciekawe czy jej smakowało piwo które oceniała sędziowałem z Mają już po raz drugi. Mam bardzo dobre zdanie o jej kwalifikacjach. A piwa które sędziowaliśmy jej smakowy Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepe11 Posted November 16, 2012 Share Posted November 16, 2012 P. Maja sędziowała w kategorii OS podczas IV Poznańkiego KPD ciekawe czy jej smakowało piwo które oceniała sędziowałem z Mają już po raz drugi. Mam bardzo dobre zdanie o jej kwalifikacjach. A piwa które sędziowaliśmy jej smakowy Na miejscu tej pani też bym się trzymał tego sędziowania , dobrego piwa się napiła ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts