filipap Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Zapraszam na pierwsze (chyba) w Trójmiescie Warsztaty Piwowarskie. Impreza odbedzie się w Browarze Piwna przy ulicy Piwnej 50/51 w Gdańsku (dawny klub Yesterday) w dniu 25/11/2012. Start godz. 15:00. Wstęp wolny!! W programie: - pokaz warzenia piwa - prezentacja na temat domowego wytwarzania piwa - dyskusje i wymiana doswiadczeń - możliwość zobaczenia z bliska instalacji browaru - niespodzianki... Zainteresowanych wzięciem udziału w warsztatach proszę o wysłanie zgłoszenia na adres warsztaty_piwowarskie_trojmiasto@wp.pl Filipap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyko Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Ok, potwierdzam swój udział. Mam nadziję, że będzie nas więcej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Niestety ominę termin. Ląduje dopiero dwa dni po imprezie w Gdańsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korko_czong Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Jak skończę warzyć piwo u siebie to też wpadnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipap Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Zapisujcie sie proszę pod adresem podanym w wątku. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korko_czong Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Ok, wysłałem maila. Jakie piwo będzie warzone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Jeśli nie będę w drodze do Wrocka po KPD im. Sławka Pahlke to na pewno zajrzę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 (edytowane) Nie będę w drodze do Wrocka, bo już kupiłam bilet na sypialkę z niedzieli na poniedziałek, zatem wpadam na pokaz, chyba, że nie dożyję po KPD Edytowane 22 Listopada 2012 przez Marusia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipap Opublikowano 26 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Uprzejmie donoszę że Marusia przeżyła Gdański KPD, zjawiła się na warsztatach i została samozwańczym liderem loży szyderców. Od samego początku wiedziałem że będą z nią kłopoty :-) Melduję ponadto iż warsztaty w Gdańsku odbyły się i wypadły wg mnie całkiem dobrze. Podziękowania dla Browaru Piwna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Ta loża to raczej doradcza była, nie szydercza. Posłuchałbyś tej loży, co ją mam we Wrocku na spotkaniach Potwierdzam, że przeżyłam, bardzo fajnie było, super logo imprezy i talent sceniczny Filipa - oczywiście, jak to po pierwszym razie, kilka rzeczy jest do dopracowania, ale mam nadzieję, że to będą cykliczne szkoły zarażania piwowarstwem domowym w Gdańsku Brawa dla Filipa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 lepiej późno, niż wcale - minirelacja + kilka fotek: http://www.cerevisia.pl/wp/?p=485 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipap Opublikowano 21 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Uprzejmie donoszę iż 27.01.2013 czyli w najbliższą niedzielę odbędzie się druga edycja Trójmiejskich Warsztatów Piwowarskich. Tym razem warzymy angielskiego portera. Miejsce Browar Piwna, start o godzinie 15:00. Zapisy mailowo na adres warsztaty_piwowarskie_trojmiasto@wp.pl Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek80 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Niestety, nie da rady..Następnym razem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyko Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 No to fajnie. Już się zapisałem. A degustacja piwka z poprzednich warsztatów będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Szkoda, że nie następny weekend, w ten będę w Poznaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi