anteks Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 W Setka Pub 23.11. od godz 16 Browar Szał Piw uwarzy portera http://www.facebook.com/events/437314192984949/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Ooo ktoś będzie więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemczysław Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Ja wpadnne ale ok 19 dopieroszz........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Wpadłbym, ale akurat w ten weekend nie będzie mnie w Poznaniu (trzeba jechać przelać AIPA na cichą ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 ja sie pojawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolnik Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 muszę tam być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 chciałem tylko powiedzieć że pierwszy do domu wróciłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżony Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Drugi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemczysław Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Trzeci:) Na następne ważenie proszę wygrodzic kaź filtracyjną przed moją osobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Chyba złośliwie wszystkie warzenia odbywają sie jak jestem w pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolnik Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 chciałem tylko powiedzieć że pierwszy do domu wróciłem o przepraszam ja juz o 20. 30 musiałem się urwać, bo rano do pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Chyba złośliwie wszystkie warzenia odbywają sie jak jestem w pracy Tak Anteks, kontrolujemy twój grafik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Chyba złośliwie wszystkie warzenia odbywają sie jak jestem w pracy Tak Anteks, kontrolujemy twój grafik. Zabiorę palnik i skończy się zabawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Jak dla minie to Wogosze mogą "warzyć na zimno" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wogosz Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Zabiorę palnik i skończy się zabawa Jaki palnik Anteks? Nic nie wiem o żadnym palniku, nic nie gotowałem i mnie tam w ogóle nie było. Co, zginął Ci jakiś palnik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 (edytowane) Ja chciałem jeszcze podziękować za spotkanie, impreza jak dla mnie bardzo dynamiczna z szybką wielowątkowa akcją, aż chce się wracać ... i nieśmiało zapytać kiedy następna. Pomny i przytomny apeluje do organizatorów o powiadomienie również służb medycznych o planowanej imprezie, ta R-ka w bramie mogłaby stać. Edytowane 26 Listopada 2012 przez josefik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 (edytowane) Ja również jestem wielce zadowolona ze swojej wizyty w Setce - świetny lokal, a inicjatywa warzelnicza zebrała sporą ekipę, nie tylko piwowarską. Z dumą oświadczam, że do domu z Setki wróciłam najpóźniej - bo dopiero dzisiaj Edit: jeszcze teaser - foto Edytowane 26 Listopada 2012 przez Marusia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi