Swiaderny Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 http://www.piwo.org/topic/7786-blog-kopyra-szklo-do-piwa-odcinek-1/ http://www.piwo.org/topic/7785-blog-kopyra-szklo-do-piwa-odcinek-2/ http://www.piwo.org/topic/7784-blog-kopyra-szklo-do-piwa-odcinek-3/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 tam było że temperatura od 4 do 7 Niska temperatura aby zamaskować wady tego "piwa"* Kto był na wycieczce w Browarach Tyskich ten wie o czym pisze * masowy napój fermentowany, z naciskiem na ekonomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się