Lodzermensch Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 (edytowane) Zazwyczaj rezerwacje robila Agnieszka ale chyba nie ma jej na forum od dluzszego czasu. Edytowane 2 Czerwca 2014 przez Lodzermensch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikiboom Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 A o jakim wtorku mówimy? Mam na ranna zmianę więc jakby było jakoś wcześnie to mógłbym wpaść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biniu Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Chyba mówiliśmy o trzecim czerwca, ale myślę, że może być już za późno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lodzermensch Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 I znowu siadla nam inicjatywa - piszcie kiedy by Wam pasowalo w przyszlym tygodniu - nie ma co się ociągać bo dawno już nic nie było. Ja moge się podjąc organizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichus Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Mnie niestety przyszły tydzień nie za bardzo pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario63 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Ustalajcie date postaram się byc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biniu Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Mnie wszystko poza środą pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Ja dowolnie, może poza piątkiem, ale i tak zwykle spotykamy się w tygodniu. Może środa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lodzermensch Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 A może środa przed długim weekendem - tzn 18 czerwiec. Ewentualnie następny czwartek 12 czerwiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichus Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 18 czerwca brzmi o niebo lepiej, wtedy to i ja bym się pojawił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 18 czerwca to dobry termin, pytanie tylko, czy któryś z pubów udostępni nam lokal - przed długim weekendem będą pewno mieli nadmiar gości, to po co im tacy, co piją swoje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lodzermensch Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Mozna sprobowac- poza tym wiadomo ze tez bedziemy kupowac 'ich piwa' na poczatku plus dodatkowo dostana haracz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurzasta Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 18ty mi chyba też będzie pasował (bo wyjeżdżać, o ile w ogóle, będę pewnie w czwartek rano, ale kierowcą być nie muszę ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoogler Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Witam, chętnie się pojawię i posłucham słów krytyki na temat swojego piwa. Jeśli tylko pozwoli mi na to sytuacja... I chętnie po raz pierwszy spróbuję piwa innych domowych piwowarów. Ale nie mogę dać gwarancji że będę na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 I znowu siadla nam inicjatywa - piszcie kiedy by Wam pasowalo w przyszlym tygodniu - nie ma co się ociągać bo dawno już nic nie było. Ja moge się podjąc organizacji No to podejmuj się organizacji i odliczamy listę obecności. Ja będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurzasta Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Ja też będę To rezerwuj stolik i daj znać o której się zjawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lodzermensch Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zarezerwowałem stolik na 19stą w Eclipse Inn - Środa 18 czerwiec. Oczywiście musimy zostawić troche piw w eclipse i na początku zakupić przy barze ale myślę że nie będzie z tym problemów. Piszcie kto sie wybiera - stolik ma byc na 7-8 osób. Cichus 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichus Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Jeśli Godzilla/Czelabiński Meteoryt/Inne Nieprzewidziane Wydarzenie mnie nie zatrzyma, to będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekw Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Powinienem być, jeżeli będę wyjeżdżał w czwartek rano, to oczywiście krócej i bardziej sportowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 No to dla mnie 2 miejsca - Żona powiedziała, że samego mnie nie puści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lodzermensch Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Czyli na ten moment jest Małżonka Krzyśka, Krzysiek, Radek, Maciek i ja. Ktos jeszcze sie wybiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roofman Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Jeśli się uda to dotrę ze swoją połówką. Jednak narazie to na wodzie palcem pisane (ostatnio mam urwanie łba). Jeśli się uda to przytargam ESB na Pilgrim jako ciekawostkę (to 'słynny' chmiel nadający smak czarnej porzeczki vel kociej kuwety jakby kto nie wiedział) i może coś tam jeszcze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurzasta Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Lodzermench, o mnie zapomniałeś. Będę, chociaż trochę jestem przeziębiona, ale przecież nie mogę nie przyjść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoogler Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 No i się nie udało wyrwać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekw Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Dziękuję Wam za bardzo przyjemne, kameralne spotkanie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi