Marcin_P Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 (edytowane) Może czwartek 5.XII? Chciałbym się w końcu pojawić, a poniedziałek-środa niestety nie da rady Mogę wziąć jakieś AIPA, Stouty, IRA, BPA czy Mosaic'a ze sobą bo mam nadmiar Edytowane 22 Listopada 2013 przez Marcin_P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikiboom Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 No ja znów pracuję popołudniem więc mnie nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyP Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 No to może zrobimy tak czy ktoś jest chętny na spotkanie 05.12 o godzinie 17/18 jeżeli do środy tj. 27.11 będzie koło 10 osób to zrobimy rezerwacje jeżeli nie to chyba znów przeniesiemy imprezę na inny termin, a ja teraz roześle wiadomość o planowanym spotkaniu P.S Radku liczę na to że będziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekw Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Ja będę.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micheal_paku Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Termin dobry, mi pasuje będę na 99% MlodyP dzięki za informację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MimiMaka Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Jeśli nie nastąpi jakiś dramat rodzinny/służbowy to pewnikiem się pojawię w czwartek 5.12 W środę pracuję, także nie mam szans się wyrwać. Pytanie tylko czy aby na pewno mam brać moje potworki do degustacji... trochę mi wstyd Dziękuję za informację o spotkaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyP Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 MiniMaka nie ma czego się wstydzić jestem pewien że piwka są dobre jak mi się mordka cieszy na myśl o tym spotkaniu 4 osoby już są jeszcze z 3 i by było dobrze a jak więcej to jeszcze lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Ja nie potwierdzam ani nie zaprzeczam Chciałbym przyjść, ale sprawa rozstrzygnie się dopiero w dniu spotkania. Możecie mnie policzyć za 1/2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyP Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Krzysiek wierzymy że przyjdziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikiboom Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Może uda mi się zamienić w pracy, ale to się dowiem dopiero na dzień-dwa przed spotkaniem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biniu Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Będę na 90%. Akurat moja próba uwarzenia Stoutu Owsianego będzie równo miesiąc w butelkach to przyniosę do oceny co z tego wyszło (o ile nie będzie kwacha co wcześniej sprawdzę). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrcom Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 ja moze wpadnę ale z dużym spóźnieniem, myśle że najwcześniej mogę być o 20.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiesz Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 czwartek mam zajęty, ale około 20:30 będę przejeżdżał niedaleko piwoteki (samochodem niestety ) więc wpadnę się chociaż przywitać/przedstawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lodzermensch Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Ok, ja bede rowniez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyP Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 No to szykuje się zaje*ista impreza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roofman Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Jeśli się się uda to wdepniemy (LP + ja), ale chyba tylko na 'chwilę' to nawet do rezerwacji nas nie liczcie (chyba że coś się zmieni to potwierdzę pewniaka). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janior Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Niestety pracuję do późna i nie dam rady, ale myślami będę z Wami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurzasta Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Będę Nie mogę się doczekać waszej oceny moich piwek! Ile piwa brać "dla Piwoteki"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati3333 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 też postaram się dotrzeć .... tzn. dolecieć posępić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyP Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 No to jutro robię rezerwacje piwoteki na 05.12.13 godz 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyP Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 A więc zarezerwowane 05.12.13 godz.18 Do zobaczenia w Piwotece Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biniu Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Ile piwa brać "dla Piwoteki"? Podbijam pytanie kurzastej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roofman Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Piwo jak piwo... a jak ze szkłem? Przynosimy swoje? Kupujemy piwo lane i w tym degustujemy te przyniesione? (jest możliwość przepłukania szkła?) Czy tak z butelki... Sytuacja się klaruje i chyba będę koło 19-tej... jak nic po drodze nie nawali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikiboom Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Dla piwoteki mozecie wziac ile tylko chcecie. Zwykle tak od 1 do 3 flach. Zamienilem sie nieco w robocie wiec chyba uda sie wpasc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Ja uważam, że dla przyzwoitości jedno piwko od Piwoteki należałoby zakupić, a potem korzystać ze szkła. A rozumiem, że to "z butelki" to był żart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi