nikiboom Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Szkło zawsze dostawaliśmy czyste, ale potem już nikomu nie chciało się chodzić płukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roofman Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Ja uważam, że dla przyzwoitości jedno piwko od Piwoteki należałoby zakupić, a potem korzystać ze szkła. A rozumiem, że to "z butelki" to był żart Oczywiście że to z butelką to był żart Byłem ciekaw jak wygląda na takim spotkaniu sprawa logistyczna szkła. A że zakup jakiś trzeba realizować to moim zdaniem "samo przez się" jest jasne raczej. Zawsze coś ciekawego na kranie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikiboom Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Coś nie mam szczęścia, jak się udało w robocie zamienić to się rozchorowałem. Więc mnie nie będzie. Dobrej zabawy życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roofman Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Gardło? U mnie w pracy 3/4 ludzi chrypi i lata z jakimiś zapaleniami... mam nadzieję że mnie czegoś nie zasieją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyP Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Przypominam o jutrzejszym spotkaniu nikiboom szkoda życzę szybkiego powrotu do zdrowia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biniu Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Spotkanie świetne. Bardzo miłe towarzystwo. Naprawdę dobre piwa. Oby więcej takich wieczorów i częściej! Proponuje może cyklicznie 1 czwartek miesiąca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lodzermensch Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Podpisuje sie pod wypowiedzia Binia: swietne spotkanie, kilka swietnych piw, kilka mniej swietnych piw, do tego niezapomniany berliner weisse Mysle, ze warto pomyslec o takich cyklicznych spotkaniach. Przepraszam, ze nic wczoraj nie przynioslem - udalo mi sie wysepic stouta od Binia i IRA od Krzyska za co jeszcze raz dziekuje, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MimiMaka Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Było super! Oby więcej takich spotkań! Następne moglibyśmy zorganizować w Eclipse. Byliśmy tam wczoraj i powiem, że mieli świetne piwka. Dostałam też nr kontaktowy i wyrażone zostały chęci udostępnienia nam kawałka sali na takich samych zasadach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roofman Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Dziękujemy również za udane spotkanie. Jeśli tylko terminy będą pasowały zapowiadamy się też na następne PS. Tylko mnie dziś głowa nieco boli? Do degustacji i próbowania było więcej niż przepuszczałem... nie sposób nie spróbować takiego zacnego zestawu... no i dziś odpokutować nieco muszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyP Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 roofman a ja myślałem że to ten Norweski wiatr tak mi w głowie szumi ale było bardzo fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Wiatr, wiar, ciśnienie spada, to i głowa musi boleć A spotkanie udane i sympatyczne, piwka w większości dobre i bardzo dobre. Myślę, że po nowym roku trzeba organizować się na następne - może rzeczywiście w Eclipse? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurzasta Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Znowu bardzo fajnie i inspirująco A i o dziwo głowa rano nie bolała Zdecydowanie trzeba się częściej organizować. Mi jakoś Eclipse do gustu nie przypadł, ale miejsce, rzecz drugorzędna, ważniejsi ludzie i materiał do degustacji Tylko tak zaraz po nowym roku to ja nic nowego nie będę miała do degustacji, bo mój Stout to chyba na Wielkanoc dopiero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekw Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Myślę, że juz czas umawiać się na kolejne spotkanie, co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MimiMaka Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Tak tak Proponuję wstępnie 09.01.2014, jak Wam pasuje przyszły czwartek? Tak czy inaczej, przedzwonię jeszcze do Eclipse czy podtrzymują chęć udostępnienia nam kawałka lokalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roofman Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Ja ze swojej strony napiszę że marne mam szanse na dołączenie do spotkania w proponowanym terminie 9-go stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Ja nie mam nic ciekawego, mogę najwyżej przynieść moje świąteczne wynalazki, ale cudo to to nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikiboom Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Może wpadnę jak będe miał siłę, ale raczej długo nie posiedzę, bo wcześnie potem wstaję A na warsztaty w niedziele do Piwoteki ktoś idzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurzasta Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Ja mam plan wpaść do Piwoteki na warsztaty. Co mi z planu wyjdzie to się okaże, bo póki co nie mam żadnego towarzystwa, a obawiam się, że samej mi się totalnie nie będzie chciało iść A 9.01 zupełnie odpadam, nie dość, że nie mogę przyjść to zupełnie nie mam nic nowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lodzermensch Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Mnie nie będzie w kraju pomiędzy 12 a 24 stycznia, Zabutelkowałem wczoraj coś więc po 24tym będę miał ewentualnie z czymś przyjść. Jednocześnie proszę o termin poza 12-24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikiboom Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Wpadaj kurzasta, ja też prawdopodobnie wpadnę Na sptokanie jakieś 2-3 piwka mogę spokojnie przynieść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MimiMaka Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 (edytowane) Widzę, że średnio nam się klei inicjatywa W takim razie zaproponuję inny termin, może... 30.01.2014 ? W sumie najbardziej zależało mi na samym spotkaniu, ale jak teraz podliczyłam, na 30-tego miałabym cztery piwa (milk stout, IPA, Creme Ale, Black IPA) a tak to bym miała tylko dwa Edytowane 3 Stycznia 2014 przez MimiMaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roofman Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Pewnie bliżej 20-go będę wiedział jak z czasem, na razie to za odległa przyszłość na wypowiedź Ale wstępnie patrząc w szklaną kulę widzę że termin raczej będzie pasował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikiboom Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 30 to nie mogę, będę w pracy Chyba że uda się zamienić, ale to będę wiedział na dzień przed. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MimiMaka Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Ponieważ nie udało nam się zgrać na 9.01.2014 odwołam poczynioną rezerwację Przełożę ją wstępnie na 30.01.2014, może z czasem coś się wyklaruje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichus Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Na tą chwilę piszę się na 30 stycznia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi