radekw Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Ja też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malymiki Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 No w końcu i mi przypasował termin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lodzermensch Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Ja również będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiesz Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Ja też się w końcu pojawię (co prawda czwartki mi słabo pasują, ale tym razem poprzestawiam wszystko inne tak żeby mieć wolne). Dopiero 22-go pownienem butelkować foreign extra stout'a, ale w tym wypadku rozważam skrócenie cichej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek321 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Ja też wpadnę 30-go. Z czerwoną torbą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Ja też się wybieram, tylko o której? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikiboom Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Chyba standardowo o 18. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekw Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Tak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biniu Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Niestety nie dam rady się w czwartek pojawić Remont mieszkania i do późnych godzin nocnych jestem zajęty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichus Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Ja również niestety odpadam - egzamin w piątek o 9:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiesz Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Ja znów nie dam rady w czwartek niestety zawaliła mnie troszkę robota i raczej nie uda mi się wyjść o sensownej porze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dider Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Dobrze tylko napiszcie teraz gdzie to spotkanie bo słyszałem że nie w Piwotece Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roofman Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Wszystko wskazywało że będę, a teraz wychodzi że nie dam rady Dider, spotkanie planowane jest w Eclipse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikiboom Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Cos slabo z frekwencja na razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malymiki Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 (edytowane) Z tego co liczę coś koło 5 osób się potwierdziło więc nie jest tak tragicznie Mamy potwierdzoną rezerwację? Edytowane 28 Stycznia 2014 przez malymiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikiboom Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Chyba tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Trzeba wywołać Agnieszkę do tablicy, bo to Ona załatwiała rezerwację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MimiMaka Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Spotkanie planowane w Eclipse o 18-tej. Rezerwacja była poczyniona na 10 osób Dzisiaj koło 12-tej będę się jeszcze przypominać, póki co dam się wyspać dziewczynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 No dobra, to ja będę o 18 w Eclipse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekw Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 (edytowane) będę , gratisy zostawiamy, tak jak w piwotece? Edytowane 29 Stycznia 2014 przez radekw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MimiMaka Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Tak im obiecałam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lodzermensch Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Niestety nie uda mi sie dotrzec dzis, przepraszam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MimiMaka Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 http://www.piwo.org/gallery/album/356-spotkanie-3001/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biniu Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 http://www.piwo.org/...spotkanie-3001/ Coś nie hula, albo Nie mam uprawnień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekw Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 u mnie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi