malymiki Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 U mnie tyż Błąd! PS Dziękuję za miłe spotkanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Ja też dziękuję, miło było, chociaż dzisiaj jakby gorzej Rozumiem, że reszta zdjęć nie przeszła cenzury? Bo chyba więcej było zrobionych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MimiMaka Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Mam jeszcze kilka, jutro dorzucę. Album dostępny jest dla znajomych, bo uznałam, że ktoś mógłby nie zgodzić się na publiczne pokazywanie jego wizerunku. Czy coś tam. Również dziękuję za spotkanie;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikiboom Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 (edytowane) Spotkanie udane, były piwka dobre, były też ciekawe (sczególnie bitt(n)er) Edytowane 31 Stycznia 2014 przez nikiboom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek321 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Dziękuję za miłe spotkanie. To było dla mnie bardzo ciekawe doświadczenie - tak patrzyć i nie pić... Więcej tego nie powtórzę. malymiki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 He, he, nie powtarzaj, aczkolwiek miło było tak szybko wrócić do domu, za co jeszcze raz dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurzasta Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Trochę czasu od ostatniego spotkania minęło, pogoda sprzyja spotkaniom przy piwie to może by jakieś zaplanować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekw Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Nikt się niechce spotkać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biniu Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Chętnie tylko piwa nie ma. (dzisiaj butelkowałem weizenka, ale jak Radek będzie to wstyd przynieść) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichus Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Ja bardzo chętnie się spotkam, ale jest małe ale. Dopiero w lipcu będę miał czas na dłuższe spotkania przy piwku, niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Ja zawsze chętnie, a i jakieś piwa znajdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikiboom Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Ja piwa jakieś stare mam Ale raczej niezbyt dobre, niestety nic nowego nie mam i raczej mieć nie będę, ale chętnie się umówię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekw Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 To kiedy się spotykamy, przed Ciałem czy po Ciele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Może przed? Po wybywam z Łodzi na tydzień, mam zamiar zresztą zahaczyć o Birofilię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Jakieś spotkanko będzie może w przyszłym tygodniu? We wtorek i środę mam wolny wieczór w mieście Łodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lodzermensch Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Ja chętnie również przyjdę, termin obojętny - jestem na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekw Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 To może wtorek 18sta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichus Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 To i ja bym się pojawił we wtorek o 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati3333 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Ja jeszcze nie wiem czy będę mógł być we wtorek czy w środę....wszystko rozstrzygnie się we wtorek popołudniu także jeśli termin przypasuje to będę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekw Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 To kto zrobi rezerwację? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichus Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Pytanie gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Myślałem że poza Eclipse Inn w Łodzi nie ma nic, tylko niedźwiedzie, dziki i łosie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichus Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Nie słyszałeś o Piwotece Narodowej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biniu Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Myślałem że poza Eclipse Inn w Łodzi nie ma nic, tylko niedźwiedzie, dziki i łosie? Kotojelenia jeszcze mamy To kto zrobi rezerwację? a kto zawsze robi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 W Piwotece mam bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi