malymiki Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Chętnie się pojawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrcom Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Ostatni tydzień czerwca czy już na początku lipca? Ja też do tego czasu powinienem mieć przynajmniej 3 nowe warki i chętnie się pojawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikiboom Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Mnie już w lipcu nie będzie w Łodzi, najprawdopodobniej. Jakieś jedno-dwa piwko do spróbowania by się znalazły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biniu Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 To kiedy to spotkanie? Może bym przyszedł zapoznać się z łódzkim gronem piwowarów :-) Chociaż czym się pochwalić raczej miał nie będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati3333 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 To może zróbmy spotkanie 26.06 ? godz.18.00 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikiboom Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Dla mnie spoko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrcom Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Dla mnie ok, Mogę ogarnąć rezerwacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati3333 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Dla mnie ok, Mogę ogarnąć rezerwacje To ogarniaj i już...czekamy na deklaracje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malymiki Opublikowano 10 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Mnie nie będzie. Wybywam na urlop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekw Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Ja będe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 (edytowane) Ja zapewne też i jeśli nie mielibyście nic przeciwko, to zabrałbym moją LP - jest zafascynowana domowymi piwkami. Tylko nie wiem czy nie będzie szanownym kolegom przeszkadzać obecność kobiety Edytowane 11 Czerwca 2013 przez krzysiek9999 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikiboom Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Nie będzie przeszkadzać Może znów napiszę PW do wszystkich z Łodzi bo może ktoś tego tematu nie zauważy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati3333 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Dla mnie ok, Mogę ogarnąć rezerwacje Jest rezerwacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 No właśnie, w końcu spotykamy się? Bo czas leci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrcom Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Rezerwacja jest zrobiona na godzinę 18 26.06.2013 stolik ten co zawsze czyli we wnęce po prawo od baru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 No to pozostało tylko potwierdzać obecność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikiboom Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Wysłałem wiadomość do paru osób, które albo udzielały się w tym wątku albo zauważyłem, że są z Łodzi i okolic. Kto może niech wpada O ile nie nie nastąpi coś niespodziewanego, ja będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janior Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Wstępnie potwierdzam swoje przybycie, jeśli nieprzewidziane okoliczności nie staną na przeszkodzie, będę. W kwestii formalnej, ponieważ będzie to "mój pierwszy raz" ile piwka do degustacji brać a ile dla Piwoteki ? Czy da radę gdzieś te butelczyny schłodzić, bo jeśli ten upał się utrzyma to z Brzezin dojadę z piwem grzanym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biniu Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 (edytowane) Ja niestety w czwartek i piątek mam egzaminy i nie dam rady :-( Ale to może i lepiej, bo jeszcze nie mam zdatnego do picia piwa. Edytowane 19 Czerwca 2013 przez Biniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario63 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Jeśli nić nie spodziewanego mi nie wyskoczy to będe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikiboom Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Wstępnie potwierdzam swoje przybycie, jeśli nieprzewidziane okoliczności nie staną na przeszkodzie, będę. W kwestii formalnej, ponieważ będzie to "mój pierwszy raz" ile piwka do degustacji brać a ile dla Piwoteki ? Czy da radę gdzieś te butelczyny schłodzić, bo jeśli ten upał się utrzyma to z Brzezin dojadę z piwem grzanym Do degustacji weź chyba po jednym piwku z danego rodzaju, a ile rodzaji to już Twoja wola. Dla Piwoteki to jedno-dwa piwka. Właśnie z chłodzeniem jest trochę lipa, można by coś było pomyśleć bo piwa mogą być za ciepłe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biniu Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 (edytowane) Torby termoizolacyjne i wkłady z lodówki/lód w srodek. Może dałoby radę? Gdyby mocno schłodzone piwa zapakować. Oczywi.ście nie do chłodzenia, a do tego by piwko na spotkanie w miarę chłodne dostarczyć Edytowane 19 Czerwca 2013 przez Biniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_P Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Witam towarzystwo Ja chętnie bym przybył ale potwierdzić póki co nie mogę. Jakby co to mam Stouta, Pale Ale i IPA zacierane a muszę jeszcze zlać FAH więc cośtam mógłbym przytargać jeśli się uda. Chętnie podam się ocenie bardziej doświadczonych piwowarów bo póki co każde zacieranie jest z nieprzewidzianymi przygodami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MimiMaka Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Hej, czy mogłabym wpaść się z Wami przywitać? Póki co nie mam czym się pochwalić dlatego o ile to możliwe chciałabym chociaż posłuchać o warzeniu piwa. miłego weekendu Aga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikiboom Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Dla mnie spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi